Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Vappukakku lime-valkosuklaamoussella

Veikeä vappukakku kruunaa piknikin ja brunssin

Vappuna kakuissakin saa hullutella! Leivo vappukakkuun karkkien, keksien ja drinkkien makua. Helpot peltikakut on kätevä ottaa mukaan piknikille ja mikäpä olisi ihanampi päätös vappubrunssille kuin herkullinen juustokakku tai juhlava täytekakku? Katso ihanat kakkureseptit vappuun.
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 1.2.2021
|
Muokattu: 14.2.2023

Vapun täytekakut: suklaata, limeä vai mansikkaa?

Nämä kakut saavat brunssivieraat huokailemaan ihastuksesta! Kyljelleen kaadettu ja donitseilla koristeltu cake top forward -kakku on taatusti vappubrunssin upein ilmestys. Runsaasti koristeltu pätkiskakku maistuu niin lapsille kuin aikuisille. Upea hupsutuskakku sopii vappuunkin, kun vaihdat ohjeen suklaamunakoristeet muihin karkkeihin.

Vapun juustokakut maistuvat kekseiltä ja cocktaileilta

Iki-ihanat juustokakut maistuvat myös vappuna. Kokeile kolmen aineksen juustokakkua tai leivo kakku kandisokerilta ja kanelilta maistuvasta keksitahnasta. Aikuiseen makuun sopii suosikkicocktaileilta makunsa lainannut piña colada -juustokakku. Juustokakun voi myös kuljettaa piknikille paistovuoassa ja irrottaa vasta paikan päällä.

Vapun helpot peltikakut ja mokkapalat

Tee brunssipöytään tai piknikille helppo ja herkullinen peltikakku tai -piirakka. Sitruuna-lakritsipalat ja mansikkamokkapalat hurmaavat raikkailla väreillään ja maullaan. Shakkimokkapalat ja browniepohjainen salted caramel -piirakka ovat makeanystävän mieleen.

Kääretorttu toimii aina

Rullaa kääretortusta vappukakku! Lisää vappufiilistä tuttuihin kääretorttuihin saat, kun koristelet pinnan värikkäillä makeisilla tai serpentiiniä muistuttavilla karkkiremmeillä.

Pakkaa kuivakakku piknik-koriin

Piknikille sopivat mainiosti myös mehevät kuivakakut. Leivo perinteinen tiikerikakku tai upota kuivakakun taikinaan suloisia suklaarusinoita. Raikas sitruuna sopii myös kuivakakkuun ja kahvin ystävän hurmaat kuivakakulla Kentuckyn tapaan.

Vappupöydässä maistuvat myös muut herkkuleivonnaiset munkeista muffinsseihin. Katso kaikki herkulliset reseptit vappuun!