Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Veikeä vappukakku kruunaa piknikin ja brunssin

Vappuna kakuissakin saa hullutella! Leivo vappukakkuun karkkien, keksien ja drinkkien makua. Helpot peltikakut on kätevä ottaa mukaan piknikille ja mikäpä olisi ihanampi päätös vappubrunssille kuin herkullinen juustokakku tai juhlava täytekakku? Katso ihanat kakkureseptit vappuun.
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 1.2.2021
|
Muokattu: 8.4.2024

Vapun täytekakut: suklaata, limeä vai mansikkaa?

Nämä kakut saavat brunssivieraat huokailemaan ihastuksesta! Kyljelleen kaadettu ja donitseilla koristeltu cake top forward -kakku on taatusti vappubrunssin upein ilmestys. Runsaasti koristeltu pätkiskakku maistuu niin lapsille kuin aikuisille. Upea hupsutuskakku sopii vappuunkin, kun vaihdat ohjeen suklaamunakoristeet muihin karkkeihin.

Vapun juustokakut maistuvat kekseiltä ja cocktaileilta

Iki-ihanat juustokakut maistuvat myös vappuna. Kokeile kolmen aineksen juustokakkua tai leivo kakku kandisokerilta ja kanelilta maistuvasta keksitahnasta. Aikuiseen makuun sopii suosikkicocktaileilta makunsa lainannut piña colada -juustokakku. Juustokakun voi myös kuljettaa piknikille paistovuoassa ja irrottaa vasta paikan päällä.

Pakkaa kuivakakku piknik-koriin

Piknikille sopivat mainiosti myös mehevät kuivakakut. Vapun maistuvin kuivakakku on ulkonäöltään donitsia muistuttava sitruuna-vaniljakakku, joka saa päälleen mansikkaisen kuorrutteen. Trendikäs oliiviöljy-sitruunakakku on helppoutta arvostavan herkullinen valinta piknik-koriin. Kokeile myös suklaakakkua suklaarusinoilla tuunattuna tai leivo aina maistuva tiikerikakku.

Vapun helpot peltikakut ja mokkapalat

Tee brunssipöytään tai piknikille helppo ja herkullinen peltikakku tai -piirakka. Sitruuna-lakritsipalat ja mansikkamokkapalat hurmaavat raikkailla väreillään ja maullaan. Shakkimokkapalat ja browniepohjainen salted caramel -piirakka ovat makeanystävän mieleen.

Kääretorttu toimii aina

Rullaa kääretortusta vappukakku! Lisää vappufiilistä tuttuihin kääretorttuihin saat, kun koristelet pinnan värikkäillä makeisilla tai serpentiiniä muistuttavilla karkkiremmeillä.

Vappupöydässä maistuvat myös muut herkkuleivonnaiset munkeista muffinsseihin. Katso kaikki herkulliset reseptit vappuun!