Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Alina Voronkovan näyttävä proteiinijälkiruoka valmistuu hetkessä

Teksti:
Ehrmann
Kuvat:
Ehrmann
Julkaistu: 1.10.2024
|
Muokattu: 1.10.2024
Kaupallinen yhteistyö / Ehrmann. Alina Voronkovan luottoherkussa maistuvat valkosuklaa, rapea Digestive-keksi ja raikkaat hedelmät. Kerrosherkun inspiraationa on Ehrmannin proteiinivanukas, jossa on 20 grammaa proteiinia, eikä lisättyä sokeria. Lue ohjeet helpon ja näyttävän jälkiruoan valmistukseen.

Elämässä kuuluu olla makua – myös kiireisen arjen keskellä. Alina Voronkovan luottoherkussa maistuvat valkosuklaa, rapea Digestive-keksi ja raikkaat hedelmät. Näyttävän kerrosherkun pääaineksena on Ehrmannin valkosuklaanmakuinen High Protein -vanukas, jossa on 20 grammaa proteiinia. Vanukkaassa ei ole gluteenia, eli jälkiruoasta on helppo tehdä myös gluteeniton versio.

Annos valmistuu käden käänteessä ilman kypsentämistä. Annoksen kokoamista varten tarvitset kaksi lasiastiaa. Seuraa Alinan ohjetta, tai päästä luovuutesi valloilleen ja kokoa kerrosherkku oman mielesi mukaan.

Alina Voronkovan valkosuklainen mangohyve
2 annosta

Ainekset

  • 2 purkkia Ehrmann High Protein valkosuklaa -proteiinivanukasta
  • 1 tuore mango kuutoituna
  • 1 tuore passionhedelmä
  • 8 kpl Digestive-keksiä (tai gluteenittomia keksejä) murskattuna
  • 1 dl mangososetta
  • kookoslastuja päälle

Kasaa annos esimerkiksi näin:

  1. Täytä astian pohja keksimurulla.
  2. Lusikoi päälle puolet Ehrmann High Protein valkosuklaa -vanukkaasta, mangososetta, keksimurua ja tuoretta mangoa.
  3. Lisää päälle loput vanukkaasta ja koristeeksi mangoa, passionhedelmää ja kookoslastuja.
  4. Tämä herkku on parasta tuoreena, eli nauti annos saman tien!

Nappaa Ehrmann High Protein -tuotteet ostoskoriisi S-kaupat ruokaverkkokaupasta.