Keksit katoavat pakastealtaasta ennätysvauhtia. Niitä on myyty enemmän kuin tuorehiivaa tai meijerivoita. Mitä muuta on tapahtunut viikon aikana?
"Sosiaalinen media lähti lentoon heti voiton jälkeen. Julkaisemaani kuvaan tuli vuorokaudessa 20 000 tykkäystä ja tuhannet ihmiset halusivat onnitella minua hyväsydämisesti ja lämminhenkisesti. Nopeimmat olivat juosseet heti aamusta kauppaan hakemaan taikinaa. Minua merkitään lukuisiin videoihin, joissa ihmiset maistavat keksejä ensimmäistä kertaa ja kertovat mitä mieltä ovat niistä. Puskaradio käy kuumana ja se on yksi hienoimmista mittareista, joilla menestystä voi mitata.
Reaktiot ovat olleet vastaavia kuin 10 vuotta sitten isoveljeni kotibileissa, jonne tein tällä reseptillä suklaakeksejä. Vaikka vuosia on kulunut ja resepti on mennyt tuotantoprosessin läpi, tunnistan sen edelleen omakseni. Ihmisten fiilis ensipuraisusta on pysynyt samana. Tämä resepti on kultaa, ja olen kiitollinen kaikille jotka ovat ottaneet sen lämpimästi vastaan."
Minkälaiset ohjeet annat keksien paistamiseen, jotta niistä tulee reunoilta rapeita ja sisältä tahmaisen sitkeitä?
"Pakkauksessa oleva ohje kannattaa lukea huolellisesti, jotta kekseistä saa kaiken ilon irti. Itse pidän reunoilta rapeista ja keskeltä tahmean pehmeistä kekseistä, ja silloin taikinapalloille riittää kevyt painaminen. Taikina leviää uunissa, eikä kaulinta tarvita. Jos haluaa keksistä kauttaaltaan rapean, taikinan voi litistää kokonaan.
Jokainen voi muokata tuotteesta itselleen sopivan. Osa ei tykkää laittaa keksin pinnalle suolaa ja toiset haluavat sitä enemmän. Monelle taas raaka taikina on parasta.
Kuluttajien reaktiot kekseihin on antanut minulle voimaa ja uskoa unelmoida lisää tulevaisuudesta. Tästä tulee tosi hieno juttu."