Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mila Kajas-Virtanen vinkkaa: Näin pysyt hehkenä treenatessa

Teksti:
Leena Lukkari
Kuvat:
Minna Kurjenluoma
Julkaistu: 5.1.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Entinen kilpaluistelija ja nykyisin Suomen Taitoluisteluliiton markkinointi- ja viestintäpäällikkönä työskentelevä Mila Kajas-Virtanen kertoo, miten pysyt hehkeänä kuntoillessa.
  • Luota vedenkestävään. Laita ulkolajeihin vedenkestävää ripsiväriä. "Kilpaillessa laitoin aina alaripsiin vedenkestävää ripsiväriä. Se ei petä, vaikka silmät valuvat viimassa. "
  • Satsaa treeniasuusi, koska ulkonäkö saattaa vaikuttaa positiivisesti treenin tehoon. "Kun peilistä kurkkaa mukavannäköinen tyyppi, tulet hyvälle tuulelle ja jaksat enemmän."
  • Älä kuuraa turhaan. "Jos hiuksesi eivät rasvoitu helposti, niitä ei tarvitse pestä jokaisen treenin jälkeen, vaikka joku kauneusguru kehottaa niin tekemään. Kun harvennat pesukertoja, rasvoittuminen vähenee entisestään."

Mila Kajas-Virtanen

voitti taitoluistelun urallaan neljä SM-kultaa ja menestyi myös kansainvälisesti. MM-kilpailuissa hänen paras sijoituksensa oli kymmenes ja olympialaisissa kahdestoista.

Talviolympialaisissa Pyeongchangissa kilpaillaan taitoluistelussa 9.–23.2.2018.

Lue lisää