Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Millainen suklaanystävä olet? Testaa ja voita vuoden makuelämykset!

Teksti:
Lindt
Kuvat:
Lindt
Julkaistu: 16.9.2024
|
Muokattu: 16.9.2024
Kaupallinen yhteistyö / Lindt. Tumma suklaan maailma on täynnä vivahteikkaita makuja ja hienostuneita elämyksiä. Testaa millainen suklaanystävä olet ja löydä täydellinen Lindt EXCELLENCE -suklaasi. Osallistujien kesken arvotaan 3 ylellistä palkintoa, joista kukin sisältää 48 tummaa EXCELLENCE-suklaata (arvo noin 150 €).

Makuelämyksiä kaikille aisteille

Lindt EXCELLENCE tarjoaa tumman suklaan ystäville laajan valikoiman makuja, jotka vaihtelevat kevyistä ja pehmeistä, rohkeisiin ja intensiivisiin sävyihin. Olit sitten intohimoinen makuyhdistelmien tutkija tai hetkeen pysähtyvä syvällisempi herkuttelija, korkealaatuisista EXCELLENCE-suklaalevyistä löydät täydellisen suklaasi. Lindt Suklaamestarit yhdistävät korkealaatuisen kaakaon ja hienoimmat raaka-aineet asiantuntemuksellaan ja käsityötaidollaan.

Laadukkaan tumman suklaan syvissä aromeissa voit maistaa paahdetut kahvinpavut, kuivatun appelsiinin, Atlantin valtameren suolan tai rapeat karamellipalat. Täyteläinen makumaailma, sileä koostumus ja silkkinen pinta tekevät ohuista Lindt EXCELLENCE -tummasuklaapaloista aistien herättäjän herkuttelijoille.

Löydä täydellinen suklaasi ja voita!

Oletko makujen mestari vai kuitenkin niiden metsästäjä? Ota selvää millainen suklaanystävä olet, ja voit voittaa Lindt EXCELLENCE -makukokoelman erilaisiin nautintohetkiin vuodeksi. Yksi palkinto on arvoltaan noin 150 euroa ja sisältää 48 tummaa premium-suklaalevyä. Palkintoja arvotaan kolmelle onnekkaalle.

Jos et näe peliä alla, kokeile päivittää sivu. Tarvittaessa voit myös avata pelin uudessa ikkunassa painamalla tästä.

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.