Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sukkahousut, elmukelmua, tuorejuustopurkkeja... Pääsiäisruohon voi istuttaa näinkin - katso lukijoiden veikeät viritelmät

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvän lukijat
Julkaistu: 10.4.2019
|
Muokattu: 31.8.2020
Pyysimme Yhteishyvän lukijoilta kuvia alustoista, joilla he ovat saaneet pääsiäisruohon kasvamaan. Ihastuttavan luovia ratkaisuja!

Lukijamme kertoivat kokeilleensa rairuohon tai ohran kasvastusta monenlaisella alustalla ja astiassa. Poimi vinkit ja tee pääsiäisruohon istuttamisesta astetta hauskempaa!

"Tein sukkahousuista multapallon ja laitoin kasvamaan "siilin". Näytti kyllä vähän räjähtäneeltä, kun ruoho alkoi kasvaa."

"Kostealle pumpulivanulle! Alussa peitetään sanomalehtipaperilla kastellessa. Näin pysyvät siemenet paikallaan. Kastelu siis paperin läpi."

"Laitan kasvamaan milloin mihinkin kuppiin, säilykepurkkiin, saviruukkuun jne..."

"Talouspaperi + kelmutus toimii hyvin."

"Moninkertainen talouspaperi kostutetaan siihen siemenet, peitä kevyesti kirkkaalla muovipalalla, 3-4 päivän päästä itää."

"Kasvamaan olen laittanut usein talouspaperin päälle ja astia alkuun muovipussiin kosteuden pitämiseksi. Hyvin on toiminut."

Viimeisessä kuvassa hauska vinkki, miten voit hyödyntää pääsiäisruohon vappuna...

Pääsiäisaskarteluun vinkkejä

Lisää aiheesta