Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Original Sokos Hotel Triplaan tulee 14 kerrosta ja 430 huonetta.

Urbaania sykettä 90 metrin korkeudessa – tällainen elämys on Original Sokos Hotel Triplaan

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Sokos Hotels, Anssi Vuohelainen
Julkaistu: 4.12.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Helsingin Pasilassa liikenteen solmukohdassa sijaitsee sekä valtava ostoskeskus Mall of Tripla että upouusi Original Sokos Hotel Tripla. Elämykset ovat lähellä niin matkailijoille kuin kaupunkilaisille.

Miltä Helsinki näyttää 90 metriä merenpinnan yläpuolelta katsottuna?

Olympiastadionin tornin huippuakin korkeammalta avautuvaa ainutlaatuista näkymää pääsee ihailemaan 13.1.2020 alkaen, kun Helsingin Pasilaan avataan uusi Original Sokos Hotel Tripla.

Sokos Hotels -ketjun hotelli sijaitsee uuden urbaanin kaupunkikeskuksen sydämessä. Mall of Tripla on liiketiloiltaan mitattuna Pohjoismaiden suurin ostoskeskus. Pasilan uudistuneen juna-aseman kautta kulkee liikennettä niin lentokentälle kuin koko Suomeen. Sijaintinsa ansiosta Original Sokos Hotel Tripla tulee olemaan matkailijoille linkki uudenlaisiin elämyksiin.

”Matkailuala kasvaa Suomessa voimakkaasti. Haluamme osaltamme olla luomassa palveluita, joiden avulla Suomea nostetaan matkailuelämysten kärkeen”, sanoo Sokotel Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Härmälä.

Lepoa ja urbaania sykettä

Uusi hotelli yhdistää matkailijat ja kaupunkilaiset. 14-kerroksisessa hotellissa on 430 huonetta ja noin 1011 vuodepaikkaa. Sieltä löytyy myös 15 eri tavoilla jaettavaa ja yhdisteltävää kokous- ja juhlatilaa.

Hotellissa on aamiais- ja tilausravintola sekä Kylä-niminen kahvila-loungebar, josta toivotaan yhteisöllistä kohtaamispaikkaa hotellivieraille, kauppakeskuksen asiakkaille, Triplassa työskenteleville ja koko naapurustolle. Lisäksi Mall of Triplassa on hotellinkin asiakkaita palveleva runsas ravintolatarjonta.

Hotellin missiona on yhdistää kaupunkilaiset ja matkailijat sekä toimia lähialueen yritysten ja asukkaiden kohtaamispaikkana. Lähellä ovat suositut kohteet kuten Messukeskus, Hartwall Arena ja Linnanmäki.

Hotellista ei tarvitse lähteä kauas kokeakseen jotain uutta.

”Sinne on helppo tulla, eikä sieltä tarvitse lähteä kauas kokeakseen jotain uutta. Matkailija pääsee nauttimaan levosta sekä aistimaan uuden urbaanin kaupungin sykkeen”, Jarkko Härmälä toteaa.

Mutkattomasti tyylikäs

Tripla edustaa Sokos Hotels -ketjun Original-hotellityyppiä, jonka asiakaslupaus on olla ”Sydämellisesti suomalainen”. Original Sokos Hotel Triplasta tehdään malliesimerkki siitä, mitä lupaus käytännössä tarkoittaa.

”Hotellissamme yhdistyy aito suomalaisuus, rento mutkattomuus sekä pelkistetty tyylikkyys”, Jarkko Härmälä kertoo.

Uusi teknologia helpottaa matkailijaa ja vapauttaa työntekijöiden aikaa olennaiseen: asiakkaiden henkilökohtaiseen ja lämpimään kohtaamiseen.

  • Original Sokos Hotel Triplassa on 14 kerrosta, 430 huonetta ja noin 1011 vuodepaikkaa. Suite-huoneita on 4 ja saunallisia huoneita 2. 6 huoneista on esteettömiä.

  • 15 kokoustilaa sijaitsevat hotellin kahdessa eri kerroksessa. Tiloja on mahdollisuus jakaa ja yhdistellä monipuolisesti, ja ne soveltuvat myös konsertteihin. Suurin tila on ballroom, jonne mahtuu noin 600 henkeä.

  • Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi hotelliketjuksi vuosina 2013–2018 (Sustainable Brand Index).

  • Ketju on saanut Suomen luotetuimman hotelliketjun tittelin jo seitsemän vuotta peräkkäin (Valitut Palat, Suomen Luotetuin Merkki -tutkimus 2018).

  • Kaikki Sokos Hotellit ovat Green Key -sertifioituja.

  • Sokotel on kehittänyt hotelliliiketoimintaansa mittavasti viime vuosina. Original Sokos Hotel Presidentti Helsingin keskustassa avautui syksyllä 2018 täysin uudistuneena. Break Sokos Hotel Flamingo Vantaalla kasvaa puolestaan vuoden 2019 alussa.

Lue myös

Lisää aiheesta