Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Vege mix platter

Kasvisten grillaus

Grillikasvikset ovat paljon muutakin kuin lisuke. Lado grilliin munakoisoa, kesäkurpitsaa, uusia perunoita, kaalia ja muita kesän suosikkikasviksia. Nauti grillatuista kasviksista sellaisenaan tai muiden grilliherkkujen kanssa. Kurkkaa vinkit ja reseptit kesän herkullisimpiin grillikasviksiin!

Ota kaikki irti kesän kasviksista: parhaat vinkit ja sesonkitärpit

Oletko aloitteleva kasvisten grillaaja vai etsitkö vinkkejä, joilla saat vegegrillauksesta vieläkin enemmän irti? Olipa tilanne kumpi tahansa, varaudu kesän grillikauteen viidellä vinkillä, joilla teet taatusti mehukkaita grillikasviksia. Grillaa suosikkikasviksiasi tai tartu sesongin parhaisiin herkkuihin.

Grillikasvisten suosikit x 8

Kaikkia kasviksia (jopa salaattia!) voi grillata, mutta mitkä ovat grillikasvisten suosikit? Tartu näihin kahdeksaan reseptiin, niin menestys on taattu. Grillaa alkukesästä parsaa ja varhaiskaalia ja siirry sitten kotimaisiin uusiin perunoihin, munakoisoihin ja kukkakaaleihin. Tai jos et osaa päättää, kokoa suosikkikasviksistasi runsas vege platter, värikkäät kasvisvartaat tai mehevät grillinyytit.

Koko sato käyttöön! Kasviksista syntyvät myös grilliruoan ihanimmat lisukkeet

Kasvikset loistavat grilliaterialla myös lisukkeen roolissa. Kokeile tänä kesänä ainakin yhden värin, mutta monen maun vihersalaattia ja ota haltuun neljä luottoainesta, joilla pistät grilliruoan lisukkeet uuteen uskoon. Ja mitä olisi kesä ilman perunaa? Perinteisten perunaherkkujen rinnalla maistuvat uudet ideat, kuten makuliemessä marinoidut tai mummonkurkkujen tapaan hölskytetyt potut.

Pääruokana vai lisukkeena? Katso kaikki kasviksia sisältävät grillausreseptit!