"Ruoan on oltava hyvänmakuista, ei vain välttämätöntä polttoainetta. Ruoka on aina ollut intohimoni, joten oli luontevaa opiskella kotitalousopettajaksi. Opintojeni lomassa oli innostavaa päästä kokeilemaan kokeilukeittiötyötä ja ruoan aistinvaraista arviointia. Reilu vuosi sitten minut valittiin tuoteasiantuntijaksi S-kokeilukeittiöön.
Tuotearvioinneissa eli niin sanotuissa maistoissa on aina mukana kolmesta kuuteen henkilöä, jotka tekevät töitä kyseisen tuoteryhmän kanssa. Olen ruoan ja ruoanvalmistuksen asiantuntija ja laadin maistojen tuloksista laatuarvioita valikoimapäätösten sekä tuotekehityksen tueksi. Laadin myös käyttö- ja ruokaohjeita S-ryhmän omien merkkien tuotteisiin. Ohjeiden tulee toimia erityisesti suomalaisissa kotikeittiöissä.
On hienoa vaikuttaa siihen, että kauppojen hyllyissä on laadukkaita elintarvikkeita. Tuotteiden kirjo on valtava, mikä tekee oman tuotetuntemukseni kehittämisestä haastavaa. Hiljalleen karttuvan kokemuksen lisäksi tehtävässä auttaa se, että olen innokas ruokaharrastaja myös vapaa-ajalla."
_Juttusarjassa kerrotaan S-ryhmän ja bonusyhteistyökumppaneiden ammattilaisten tarinoita._