Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Suklaakrokanttipalat

Itse tehdyt joulukarkit lahjaksi ja omaksi iloksi

Onko suloisempaa lahjaa kuin itse tehdyt joulukarkit? Pala joulusuklaata tai nokare fudgea ilahduttaa myös tekijää jouluvalmisteluiden lomassa. Virittäydy joulutunnelmaan ja valmista itse suklaatryffeleitä, marmeladia ja muita joulumakeisia. Näillä helpoilla resepteillä onnistut!

Itse tehdyt joulusuklaat ja -tryffelit ovat joulun makein lahja

Kaakaojauheen peittämä pinta ja puraistessa paljastuva silkinpehmeä sisus – taivaallista! Suklaatryffelit ovat todellinen suklaanystävän unelma ja yksinkertaisimmillaan tarvitset niiden tekemiseen vain neljä ainesosaa, kuten minttusuklaatryffeleissä. Vegaania ilahduttavat kookosmaitoon tehdyt karkkipekaanitryffelit.

Tee tryffeleiden kaveriksi myös muita joulusuklaita. Kokeile ainakin piparkakkumurulla ja kuivatuilla karpaloilla maustettua rocky road -joulusuklaata sekä valkosuklaisia joulukonvehteja. Suloiset riisisuklaat syntyvät helposti perheen pikkuisten kanssa.

Tryffelit ja muut joulusuklaat säilyvät parhaiten viileässä. Muista tämä myös lahjoja antaessa!

Suussasulava joulufudge – kokeile myös gluteenittomana ja vegaanisena!

Kun keittiössä tuoksuu kermakaramelli, on joulutunnelmaan helppo päästä. Tee jouluksi perinteistä kermatoffeeta tai vielä tuhdimpaa fudgea. Lisää seokseen suklaata, piparkakkumaustetta, karpaloita ja muita joulun makuja. Fudge onnistuu myös sokerittomana, gluteenittomana ja vegaanisena, kun käytät pohjana maapähkinävoita ja banaania.

Jouluiset pähkinät ja muut naposteltavat

Joulukarkkien lisäksi lahjaksi ja omaksi iloksi sopivat karamellisoidut ja paahdetut pähkinät. Suolaisenmakeat joulumantelit maistuvat niillekin, jotka eivät ole niin makean perään.

Lisää ihania reseptejä joulumakeisiin ja -karkkeihin