Helppo ja herkullinen luottoresepti jättää aikaa iloon
Oletko aina halunnut sukeltaa kasvisruoan saloihin, mutta keskellä kiireistä syysarkea aika ei tunnu riittävän uuden opetteluun? Älä suotta murehdi! Kukaan ei taatusti odota, että sinusta tulee viiden tähden vegaaninen michelin-kokki välittömästi.
Beanit halusi varmistaa, että ensimmäinen askel kohti kasvipohjaista ruokaa on helppoa ottaa. Siksi se löikin hynttyyt yhteen Jenni Häyrisen eli maailmankuulun uunifetapastan äidin kanssa. Yhteistyössä syntyi arjen uusi luottoresepti, joka on helppo tehdä yhdessä astiassa.
Ei tarvitse olla 100 % vegaani syödäkseen kasvipohjaista ruokaa
Herkullisen Beanit-tacopastan salaisuus on kotimainen Beanit Härkäpapu Umami, jota voit käyttää niin uusiin herkkuihin kuin tuttuihin kotiruokiin aivan jauhelihan tapaan. Se mahtuu loistavasti myös sekasyöjän lautaselle, sillä kenenkään ei tarvitse olla vannoutunut vegaani voidakseen nauttia helppoa ja hyvää kasvipohjaista ruokaa.
Ota siis Jennin resepti testiin ja osta Beanitin laadukkaat raaka-aineet suoraan tästä linkistä.