Kaasugrillit ovat helppoja puhdistaa, sillä toisin kuin esimerkiksi hiiligrillissä, tuhkan jäähtymistä ei tarvitse odottaa. Öljyt, marinadit ja ruoantähteet poltetaan laittamalla grilli päälle täydelle teholle kansi suljettuna. Tämän jälkeen grillin annetaan jäähtyä kädenlämpöiseksi.
Grilli harjataan puhtaaksi grillinpuhdistusharjalla. Lisäksi ritilä ja parila kannattaa öljytä kevyesti ruokaöljyllä. Kun ritilä ja parila puhdistetaan välittömästi grillauksen jälkeen, grilli on heti käyttövalmis seuraavaa grillauskertaa varten. Puhdistamattomassa grillissä öljy, marinadi ja rasva syttyvät herkästi palamaan.
Muu säännöllinen huolto:
- Ulkopinnat puhdistetaan kostealla rätillä ja saippuavedellä.
- Teräsosat suojataan CRC5-56-yleisvoiteluaineella.
- Puuosat käsitellään värittömällä puuöljyllä vähintään kerran kesän aikana.
- Polttimet tarkistetaan säännöllisesti tukosten varalta. Tukkeutuneessa polttimessa kaasu voi syttyä palamaan polttimen ulkopuolella.