Kulman Keittiön uunijäätelö
Kulman Keittiön uunijäätelö
Yhteistyössä

Kulman Keittiön uunijäätelö

Arvostele resepti
4 Annosta

30 min

Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Uunijäätelö on nopea herkku, jonka makua saa muutettua helposti hilloa ja jäätelöä vaihtamalla. Kulman Keittiön jäätelöä myydään useissa eri mauissa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
3 kplkanamunanvalkuaista
1 1/2 dlsokeria
1 kplvalmis kakkupohja
4 rklomenamehua
4 rkllakkahilloa
4 kplpalloa kulman keittiön päärynä-mascarponejäätelöä

Valmistus (Uuni 200°C)

  1. 1

    Tee marenki. Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi yleiskoneella tai sähkövatkaimella.

    MääräAinesosa
    3 kplkanamunanvalkuaista
    1 1/2 dlsokeria
  2. 2

    Leikkaa kakkupohjasta neljään annosvuokaan sopivat palaset ja kostuta pohjat omenamehulla. Lusikoi pohjalle ruokalusikallinen lakkahilloa ja nosta hillon päälle pallo Kulman Keittiön päärynä-mascarponejäätelöä. Peitä koko komeus marengilla ja paista 200-asteisessa uunissa grillivastusten alla 2-3 minuuttia niin, että marenki saa väriä. Tarjoile uunijäätelöt heti, jotta ne eivät pääse sulamaan.

    MääräAinesosa
    1 kplvalmis kakkupohja
    4 rklomenamehua
    4 rkllakkahilloa
    4 kplpalloa kulman keittiön päärynä-mascarponejäätelöä

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 kpl valmis kakkupohja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Kuvat:
Foody Allen / Jenni Virta
27.9.2019
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä