Paljonko käytät rahaa tankkaamiseen? Omat ostot -palvelussa näkee nyt myös ABC-asemilla tehdyt ostot - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paljonko käytät rahaa tankkaamiseen? Omat ostot -palvelussa näkee nyt myös ABC-asemilla tehdyt ostot

Omat ostot -palvelussa näkee nyt ABC-asemilla tehdyt ostot.

Omat ostot -palvelussa näkee nyt ABC-asemilla tehdyt ostot.

Nyt voit tarkastella Omat ostot -palvelussa, kuinka usein käyt tankkaamassa, pesemässä auton tai montako lehtipihviä olet nauttinut ABC-asemilla.

Jaa Somessa
Teksti
Yhteishyvä
Kuvat
Lauri Mannermaa, SOK, SOK

S-Etukortin omistajat voivat nyt halutessaan tutkia Omat ostot -palvelussa ABC-asemilla tekemiä tankkauksiaan eli nähdä palvelussa tankkauskerrat, litrat ja summat. Näet myös ostorytmisi eli milloin yleensä käyt tankkaamassa.

Lisäksi voit tarkastella, paljonko olet käyttänyt rahaa taukopaikoilla: ABC-asemilla tehdyt ravintola- ja ruokaostokset ovat myös eriteltynä palvelussa.

Palvelussa näkyvät sekä ABC-mobiililla tehdyt mobiilitankkaukset että kortilla ja käteisellä tehdyt ostokset, kun olet kerännyt Bonukset ostoista eli käyttänyt S-Etukorttia.

Omat ostot -palvelussa asiakas pääsee tarkastelemaan omia ostojaan S-ryhmän ketjuista. Näet esimerkiksi, mitä tuotteita olet ostanut eniten vuoden sisällä, mistä ja mihin aikaan vuorokaudesta käyt useimmiten kaupassa. Voit myös tarkistaa, miten paljon olet ostanut vuoden aikana kasviksia tai kuinka usein ostat muovikassin.

Lue lisää: Omat ostot -palvelussa voit tarkastella ostotietojasi >

Näin otat Omat ostot -palvelun käyttöön:

  • Kirjaudu S-kanavalle
  • Ota palvelu käyttöön tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla (Bonus ja ostot/Omat ostot -osiossa).

Omat ostot -palvelun Ostokset-näkymässä näet polttoaineeseen, pesuihin tai ravintola-annoksiin käytetyn summan suhteessa muihin ostoihisi.

Ostokset -näkymästä voit myös katsoa tarkemmin ostojasi. Esimerkiksi, milloin olet pessyt ahkerimmin autoasi, mitä ABC-pesuja olet käyttänyt ja missä toimipaikoissa olet asioinut.

Omat ostot -palvelu

  • Löydät palvelun uudistuneesta S-mobiilista tai kirjautumalla S-Kanavalle.
  • Voit seurata S-Etukortilla tehtyjä ostoja S-ryhmän valikoiduissa liikkeissä kuten ruokakaupoissa.
  • Näet esimerkiksi, mitä tuotteita ja kuinka paljon olet ostanut vuoden sisällä, mistä ja mihin aikaan vuorokaudesta käyt useimmiten kaupassa.
  • Palvelussa näkyy ostot S-ryhmän Prisma-, S-market-, Sale-, ABC-, Alepa-, Food Market Herkku sekä Kodin Terra -ketjuista. Muiden ketjujen, kuten Sokoksen, Emotionin, Marks & Spencerin sekä verkkokauppojen ostokset tuodaan palveluun vaiheittain.

Lisää aiheesta

Julkaistu: 8.3.2019
Muokattu: 16.9.2019
Jaa Somessa