Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Omat ostot -palvelussa näkee nyt ABC-asemilla tehdyt ostot.

Paljonko käytät rahaa tankkaamiseen? Omat ostot -palvelussa näkee nyt myös ABC-asemilla tehdyt ostot

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Lauri Mannermaa, SOK, SOK
Julkaistu: 8.3.2019
|
Muokattu: 31.8.2020
Nyt voit tarkastella Omat ostot -palvelussa, kuinka usein käyt tankkaamassa, pesemässä auton tai montako lehtipihviä olet nauttinut ABC-asemilla.

S-Etukortin omistajat voivat nyt halutessaan tutkia Omat ostot -palvelussa ABC-asemilla tekemiä tankkauksiaan eli nähdä palvelussa tankkauskerrat, litrat ja summat. Näet myös ostorytmisi eli milloin yleensä käyt tankkaamassa.

Lisäksi voit tarkastella, paljonko olet käyttänyt rahaa taukopaikoilla: ABC-asemilla tehdyt ravintola- ja ruokaostokset ovat myös eriteltynä palvelussa.

Palvelussa näkyvät sekä ABC-mobiililla tehdyt mobiilitankkaukset että kortilla ja käteisellä tehdyt ostokset, kun olet kerännyt Bonukset ostoista eli käyttänyt S-Etukorttia.

Omat ostot -palvelussa asiakas pääsee tarkastelemaan omia ostojaan S-ryhmän ketjuista. Näet esimerkiksi, mitä tuotteita olet ostanut eniten vuoden sisällä, mistä ja mihin aikaan vuorokaudesta käyt useimmiten kaupassa. Voit myös tarkistaa, miten paljon olet ostanut vuoden aikana kasviksia tai kuinka usein ostat muovikassin.

Lue lisää: Omat ostot -palvelussa voit tarkastella ostotietojasi >

Näin otat Omat ostot -palvelun käyttöön

Voit ottaa palvelun käyttöösi joko S-mobiilissa tai kirjautumalla S-kanavalle. Palvelun käyttöönottamiseen tarvitset verkkopankkitunnukset.

S-kanavalla palvelun löydät kirjautuneena Bonus ja ostot -osiosta.

Omat ostot -palvelun Ostokset-näkymässä näet polttoaineeseen, pesuihin tai ravintola-annoksiin käytetyn summan suhteessa muihin ostoihisi.

Ostokset -näkymästä voit myös katsoa tarkemmin ostojasi. Esimerkiksi, milloin olet pessyt ahkerimmin autoasi, mitä ABC-pesuja olet käyttänyt ja missä toimipaikoissa olet asioinut.

Omat ostot -palvelu

  • Löydät palvelun uudistuneesta S-mobiilista tai kirjautumalla S-Kanavalle.
  • Voit seurata S-Etukortilla tehtyjä ostoja S-ryhmän valikoiduissa liikkeissä kuten ruokakaupoissa.
  • Näet esimerkiksi, mitä tuotteita ja kuinka paljon olet ostanut vuoden sisällä, mistä ja mihin aikaan vuorokaudesta käyt useimmiten kaupassa.
  • Palvelussa näkyy ostot S-ryhmän Prisma-, S-market-, Sale-, ABC-, Alepa-, Food Market Herkku sekä Kodin Terra -ketjuista. Muiden ketjujen, kuten Sokoksen, Emotionin, Marks & Spencerin sekä verkkokauppojen ostokset tuodaan palveluun vaiheittain.

Lisää aiheesta

Lisää aiheesta