Paljonko käytät rahaa tankkaamiseen? Omat ostot -palvelussa näkee nyt myös ABC-asemilla tehdyt ostot - Yhteishyvä

Paljonko käytät rahaa tankkaamiseen? Omat ostot -palvelussa näkee nyt myös ABC-asemilla tehdyt ostot

Omat ostot -palvelussa näkee nyt ABC-asemilla tehdyt ostot.

Omat ostot -palvelussa näkee nyt ABC-asemilla tehdyt ostot.

Nyt voit tarkastella Omat ostot -palvelussa, kuinka usein käyt tankkaamassa, pesemässä auton tai montako lehtipihviä olet nauttinut ABC-asemilla.

Jaa Somessa
Teksti
Yhteishyvä
Kuvat
Lauri Mannermaa, SOK, SOK

S-Etukortin omistajat voivat nyt halutessaan tutkia Omat ostot -palvelussa ABC-asemilla tekemiä tankkauksiaan eli nähdä palvelussa tankkauskerrat, litrat ja summat. Näet myös ostorytmisi eli milloin yleensä käyt tankkaamassa.

Lisäksi voit tarkastella, paljonko olet käyttänyt rahaa taukopaikoilla: ABC-asemilla tehdyt ravintola- ja ruokaostokset ovat myös eriteltynä palvelussa.

Palvelussa näkyvät sekä ABC-mobiililla tehdyt mobiilitankkaukset että kortilla ja käteisellä tehdyt ostokset, kun olet kerännyt Bonukset ostoista eli käyttänyt S-Etukorttia.

Omat ostot -palvelussa asiakas pääsee tarkastelemaan omia ostojaan S-ryhmän ketjuista. Näet esimerkiksi, mitä tuotteita olet ostanut eniten vuoden sisällä, mistä ja mihin aikaan vuorokaudesta käyt useimmiten kaupassa. Voit myös tarkistaa, miten paljon olet ostanut vuoden aikana kasviksia tai kuinka usein ostat muovikassin.

Lue lisää: Omat ostot -palvelussa voit tarkastella ostotietojasi >

Näin voit tarkastella ABC-ostojasi:

  1. Kirjaudu Omalle S-kanavalle esimerkiksi tästä.
  2. Siirry osioon Bonus ja ostot > Omat ostot.
  3. Jos et ole aiemmin käyttänyt palvelua, tunnistaudu ensimmäisellä kerralla verkkopankkitunnuksilla ja hyväksy palvelun käyttöehdot.

Omat ostot -palvelun Ostokset-näkymässä näet polttoaineeseen, pesuihin tai ravintola-annoksiin käytetyn summan suhteessa muihin ostoihisi.

Ostokset -näkymästä voit myös katsoa tarkemmin ostojasi. Esimerkiksi, milloin olet pessyt ahkerimmin autoasi, mitä ABC-pesuja olet käyttänyt ja missä toimipaikoissa olet asioinut.

ABC-asemien lisäksi Oma ostot -palvelussa näkyy ostot S-ryhmän Prisma-, S-market-, Sale-, Alepa- sekä Kodin Terra -ketjuista. Muiden ketjujen Sokoksen, Emotionin, Marks & Spencerin ostokset tuodaan palveluun vaiheittain.

Lisää aiheesta

Julkaistu: 8.3.2019
Muokattu: 15.3.2019
Jaa Somessa