Monen marjan kotimainen sesonki on parhaillaan heinä-elokuussa, ja sadon marjoja on ihana pakastaa myös talvikauden käyttöön. Simppelimmillään marjat voi pakastaa kokonaisina tai viipaloituina pienen sokerilisän kanssa. Viitseliäs keittää marjoista myös itsetehtyjä hilloja ja mehuja.
![Nappaa marjojen vitamiinit talteen](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/d8BAQYp0w8W2mioIqW8cI/e290e8ff22241112aff3d8ce9a675da8/ca51bcb9-2cc8-482b-8f8d-a698f856fb9e.jpg?fit=thumb&h=1600&q=60&w=1600)
![Nappaa marjojen vitamiinit talteen](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/d8BAQYp0w8W2mioIqW8cI/e290e8ff22241112aff3d8ce9a675da8/ca51bcb9-2cc8-482b-8f8d-a698f856fb9e.jpg?fit=fill&h=900&q=60&w=1600)
Nappaa marjojen vitamiinit talteen