Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Original Sokos Hotel Vaakunassa Rovaniemellä voi aina kokea joulun.

Houkuttelisiko kiireetön aatto rakkaiden kanssa? Näin saat joulun valmiissa paketissa

Teksti:
Leena Lukkari
Kuvat:
Jani Kärppä, JN Lanthiez ja Olli-Pekka Karlin / Visit Finland
Julkaistu: 23.11.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Joulu hotellissa jättää stressin kotiin. Poimi myös vinkit jouluiseen hotellilomaan Lapissa.

Mielikuvissa joulu on kynttilöitä, glögin ja piparien tuoksua, hymyileviä kasvoja ja muhkea joulupöytä kukkuroillaan perinneherkkuja. Todellisuus on toisinaan ihan muuta: taas yksi imeltymätön perunalaatikko, jännityksestä kitisevät lapset ja keittiö täynnä pesemättömiä astioita.

”Hotelliin tullaan kokemaan kiireetön joulu. Meillä kaikki saavat istua valmiiseen pöytään, eikä kenenkään tarvitse huolehtia tiskeistä”, Rovaniemen Original Sokos Hotel Vaakunan johtaja Jussi Perkkiö muistuttaa.

Joulusaunan jälkeen voi pujahtaa ylellisiin, sileisiin lakanoihin.

Jouluna Sokos Hotellit loistavat upeimmillaan kauniisti koristeltuina ja jouluherkkuja löytyy niin lasten kuin vaativimpien aikuistenkin makuun. Joulusaunan jälkeen voi pujahtaa ylellisiin, sileisiin lakanoihin.

Rovaniemelle, Suomen kolmanneksi vilkkaimmalle lentokentälle laskeutuu joulunpyhinä satoja tilauslentoja ympäri maailmaa. Lapin joulusta on tullut niin suosittu, että Rovaniemen Vaakunan joulunajan huoneet on myyty loppuun jo syksyllä, näin on ollut vuodesta 1992. Varaus ensi vuodelle kannattaa siis tehdä hyvissä ajoin.

3 x lasten Lappi

Santa Park

Santa Parkissa lapset voivat tavata joulupukin vuoden jokaisena päivänä. Joulupukille voi viedä lahjatoivelistan ja postista lähettää kortin ystävälle Napapiirin erikoisleimalla.

Ranuan eläinpuisto

Ranuan eläinpuisto sijaitsee tunnin ajomatkan päässä Rovaniemeltä. Puistossa voit nähdä jääkarhun ja 50 muuta arktista eläinlajia. Välillä voit lämmitellä iglubaarissa.

Ounasvaara

Kolmen kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta sijaitsee Ounasvaaran hiihtokeskus, jossa on 11 rinnettä, 5 hissiä, 200 km hoidettua latua. Rinteitä ja latuja on monen tasoisille liikkujille.

Kaikille aisteille

Revontulet

Revontulet loimuavat Lapin taivaalla noin 150 yönä vuodessa. Rovaniemen Sokos Hotel Vaakunan teemahuoneissa on erityisefektinä revontulivalaistus.

Herkullinen ruoka

S-ryhmän ravintolat Frans & Chérie, Amarillo, Rosso ja Coffee House löytyvät aivan Sokos Hotel Vaakunan lähituntumasta.

Puhdas omatunto

Rovaniemen Sokos Hotel Vaakunalle on myönnetty Green Key -merkki, eli hotelli on sitoutunut energian- ja vedenkäytön tehostamiseen sekä ympäristörasituksen pienentämiseen.

Varaa joulu hotellista

Sokos Hotel Vaakunassa Rovaniemellä joulunpyhät varataan loppuun jo hyvissä ajoin ennen loppuvuotta. Monista muista Sokos Hotelleista löytyy vapaita huoneita myös täksi jouluksi.

Katso kaikki Sokos Hotellit ja varaa lomasi

Lue myös

Lisää aiheesta