Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Aasialainen bataattilaatikko

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pehmennä bataattilaatikko kookoskermalla, mutta lisää samalla potkua chilistä ja neilikoista.

Ainekset

1 kpl
(700 g) bataattilaatikkoa
2 dl
Kookoskermaa
1 tl
Chilirouhetta
6 kpl
Neilikkaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kookoskerma bataattilaatikkoon. Levitä seos voideltuun uunivuokaan.

1 kpl
(700 g) bataattilaatikkoa
2 dl
Kookoskermaa
2

Ripottele chilirouhe laatikon pinnalle ja koristele neilikoilla. Kuumenna 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

1 tl
Chilirouhetta
6 kpl
Neilikkaa
Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Kaisa Jouhki
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 11.11.2018
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

104

436

10,8 g

9,5 g

1,5 g

1,5 g

0,3 g

1,0 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rasia (700 g) bataattilaatikkoa,

1 tl Chilirouhetta,

Neilikkaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli