Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Äidin unelmaleivokset

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Kääretorttu:

4 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
1 rkl
Vehnäjauhoja
1 dl
Perunajauhoja
2 rkl
Kaakaojauhetta
1 tl
Leivinjauhetta

Täyte:

2 dl
Kuohukermaa
1 kpl
Maitorahkaa
1/2 dl
Sokeria
1 dl
Raastettua suklaata (äidin lempisuklaasta)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot, kaakao- ja leivinjauhe keskenään. Lisää jauhoseos vaahtoon siivilän läpi. Levitä taikina leivinpaperille pellille ja paista 225 asteessa noin 6 minuuttia. Kumoa torttupohja leivinpaperille, johon on ripoteltu ohut kerros sokeria. Poista leivinpaperi torttupohjasta. Vaahdota kerma täytettä varten. Lisää joukkoon rahka ja sokeri vatkaten. Levitä täyte jäähtyneelle torttulevylle. Raasta suklaa ja ripottele rouhe täytteen päälle. Kääri levy rullalle leivinpaperin sisään saumapuoli alaspäin ja anna maustua jääkaapissa. Leikkaa viipaleiksi ja koristele palat.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.4.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.