Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot, kaakao- ja leivinjauhe keskenään. Lisää jauhoseos vaahtoon siivilän läpi. Levitä taikina leivinpaperille pellille ja paista 225 asteessa noin 6 minuuttia. Kumoa torttupohja leivinpaperille, johon on ripoteltu ohut kerros sokeria. Poista leivinpaperi torttupohjasta. Vaahdota kerma täytettä varten. Lisää joukkoon rahka ja sokeri vatkaten. Levitä täyte jäähtyneelle torttulevylle. Raasta suklaa ja ripottele rouhe täytteen päälle. Kääri levy rullalle leivinpaperin sisään saumapuoli alaspäin ja anna maustua jääkaapissa. Leikkaa viipaleiksi ja koristele palat.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.