Airfryer-pannukakku

arvosana5/5

(15)arviota
2 Annosta

30 min (josta 5 min aktiivista)

Herkullinen pannukakku valmistuu nopeasti ja vaivattomasti airfryerilla. Sillä valmistat kätevästi pienen pannarin kahdelle syöjälle.

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
1 1/2 dlmaitoa
1 kplkananmuna
1 dlvehnäjauhoja
1 tlrypsiöljyä
1 tlsokeria
ripaus suolaa

Tarjoiluun

hilloa ja kermavaahtoa

Lisäksi

airfryer-paperi vuoka tai leivinpaperia

Valmistus

  1. 1

    Mittaa maito kulhoon ja vatkaa muna vispilällä joukkoon. Lisää muut ainekset ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Anna taikinan turvota huoneenlämmössä noin 10 minuuttia.

    MääräAinesosa
    1 1/2 dlmaitoa
    1 kplkananmuna
    1 dlvehnäjauhoja
    1 tlrypsiöljyä
    1 tlsokeria
    ripaus suolaa
  2. 2

    Nosta airfryer-paperi paistokoriin tai vuoraa kori leivinpaperilla. Kaada taikina vuokaan. Kypsennä 180 asteessa noin 15 minuuttia.

    MääräAinesosa
    airfryer-paperi vuoka tai leivinpaperia
  3. 3

    Tarjoa hillon ja kermavaahdon kanssa.

    MääräAinesosa
    hilloa ja kermavaahtoa

Huom! Tarkista ennen valmistusta airfryerin käyttöohjeista, saako laitteeseen laittaa airfryer-paperivuoan tai leivinpaperia. Vuoraa airfryerin kori leivinpaperilla niin, että pohja peittyy ja leivinpaperi ulottuu noin 2 cm korin reunoille. Liian suuri leivinpaperi estää ilman kiertämisen ja johtaa epätasaiseen kypsymiseen.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: ripaus suolaa, hilloa ja kermavaahtoa, airfryer-paperi vuoka tai leivinpaperia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
10.9.2024
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä