Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Amerikkalainen appelsiinijuustokakku

timer-iconNoin 2 tuntia
Fork and knife
12 Annosta
Fork and knife
12 Annosta
Uunissa paistettava amerikkalainen appelsiinijuustokakku on monien suosikki. Tarjoile kakku sellaisenaan tai esimerkiksi tuoreiden marjojen kanssa.

Ainekset

Pohja

150 g
Margariinia
3 rkl
Sokeria
1 kpl
Kananmuna
3 1/2 dl
Vehnäjauhoja

Täyte

2 kpl
(à 200 g) appelsiinilla maustettua tuorejuustoa
150 g
Ranskankermaa
3 kpl
Kananmunaa
1 dl
Sokeria
2 tl
Vaniljasokeria
2 rkl
Perunajauhoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Voitele irtopohjavuoan (halkaisijaltaan 24 cm) reunat ja päällystä pohja leivinpaperilla.

2

Valmista taikina. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa joukkoon kananmuna. Lisää jauhot ja sekoita nopeasti taikinaksi. Kauli taikina ja painele vuoan pohjalle ja reunoille.

1 kpl
Kananmuna
3 1/2 dl
Vehnäjauhoja
3 rkl
Sokeria
150 g
Margariinia
3

Notkista tuorejuustot kulhossa. Sekoita joukkoon kaikki täytteen aineet. Kaada täyte vuokaan. Paista kakkua 175 asteessa noin 50 minuuttia. Nosta kakku jäähtymään ritilälle. Anna kakun vetäytyä hyvin ennen tarjoilua.

2 kpl
(à 200 g) appelsiinilla maustettua tuorejuustoa
2 rkl
Perunajauhoja
150 g
Ranskankermaa
3 kpl
Kananmunaa
2 tl
Vaniljasokeria
1 dl
Sokeria
Miltä maistui?(5 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.