Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ananas-rahkajäätelö

Fork and knife
7 Annosta
Fork and knife
7 Annosta

Ainekset

2 1/2 dl
Vaahtoutuvaa vaniljakastiketta, vispikermaa tai kuohukermaa
200 g
Vaniljarahkaa tai maitorahkaa
2 kpl
Ananasmurskaa
2 tl
Vaniljasokeria
2 kpl
Munaa
3/4 dl
Glukoosisiirappia tai sokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vaahdota vaniljakastike tai kerma. Vatkaa joukkoon vaniljarahka tai maitorahka. Lisää hyvin valutettu ananasmurska. Mausta vaniljasokerilla.

Vaahdota munat ja siirappi tai sokeri. Yhdistä vaahdot ja tarkista maku.

Laita seos pakastimeen suojattuna yön yli. Pyöritä palloiksi ja nauti ananaspalojen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Jami Jaakonen
Julkaistu: 1.5.2013
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

218

913

15,1 g

10,0 g

14,0 g

14,0 g

0,3 g

5,6 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli