Ankankoipiconfit ja kirsikkakastike
Ankankoipiconfit ja kirsikkakastike
Yhteistyössä

Ankankoipiconfit ja kirsikkakastike

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplankankoipia
900 gankanrasvaa
1 kplvalkosipuli
2 kploksaa rosmariinia
2 kpllaakerinlehteä
5 mustapippuria
suolaa

Kirsikkakastike

4 rklkirsikkahilloa
2 rklportviiniä
2 rklvadelmaviinietikkaa
2 rklkivettömiä kirsikoita
1 shalottisipuli hienonnettuna
1 appelsiinin mehu
suolaa, mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 140 asteiseksi. Suolaa koivet molemmin puolin ja laita koivet uunivuokaan ja lisää mausteet joukkoon. Kuumenna rasva kuumaksi kattilassa ja kaada lopuksi vuokaan. rasvan tulisi peittää ankankoivet. Nosta vuoka uuniin ja kypsennä noin 2 tuntia. Anna jäähtyä rasvassa. Paista nahka rapeaksi pannussa ennen tarjoilua.

  2. 2

    Kuullota sipuli kasarissa. Lisää joukkoon vadelmaviinietikka, portviini ja kirsikkahillo ja anna hautua hetki. Lisää appelsiinimehu ja kirsikat, hauduta kunnes kastike saostuu. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä