Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ankankoipiconfit ja kirsikkakastike

Ankankoipiconfit ja kirsikkakastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

4 kpl
ankankoipia
900 g
ankanrasvaa
1 kpl
valkosipuli
2 kpl
oksaa rosmariinia
2 kpl
laakerinlehteä
5 mustapippuria
suolaa

Kirsikkakastike

4 rkl
kirsikkahilloa
2 rkl
portviiniä
2 rkl
vadelmaviinietikkaa
2 rkl
kivettömiä kirsikoita
1 shalottisipuli hienonnettuna
1 appelsiinin mehu
suolaa, mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 140 asteiseksi. Suolaa koivet molemmin puolin ja laita koivet uunivuokaan ja lisää mausteet joukkoon. Kuumenna rasva kuumaksi kattilassa ja kaada lopuksi vuokaan. rasvan tulisi peittää ankankoivet. Nosta vuoka uuniin ja kypsennä noin 2 tuntia. Anna jäähtyä rasvassa. Paista nahka rapeaksi pannussa ennen tarjoilua.

2

Kuullota sipuli kasarissa. Lisää joukkoon vadelmaviinietikka, portviini ja kirsikkahillo ja anna hautua hetki. Lisää appelsiinimehu ja kirsikat, hauduta kunnes kastike saostuu. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.