Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ei kuvaa

Ankka-broilerrillette

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
pakastettua broilerinmaksaa
4 rkl
kuivaa vermuttia
ankanrasvaa
suolaa ja pippuria
ripaus timjamia
2-3 rkl madeiraa
pieni purkki ankankoipea rasvoineen (confit de canard)

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Ruskista sulatettu ja valutettu brolerinmaksa ankanrasvassa. Mausta suolalla, pippurilla sekä timjamilla ja madeiralla. Jäähdytä nesteineen.

2

Avaa confit de canard -säilykepurkki. Nosta ankankoivet rasvasta. Irrota liha. Poista luut ja jänteet sekä osa nahasta, heitä pois.

3

Jauha jäähtynyt maksa nesteineen monitoimikoneessa. Lisää ankanliha ja kaikki rasva sekä vermutti. Jauha karkeaksi massaksi.

4

Tarkista maku, lisää halutessasi suolaa ja tilkka madeiraa. Lusikoi massa isohkoon lasi- tai keramiikkaruukkuun tai annosvuokiin.

5

Anna kiinteytyä jääkaapissa.

Tarjoa paahdetun maalaisleivän, saaristolaisleivän ja Merlot-rypäleistä valmistetun punaviinin kera. Lisäkkeeksi sopivat myös piparkakut, hillotut sienet, hedelmächutney ja kasvikset.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 4.10.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.