
Ankka-broilerrillette


Ainekset
Valmistus
Ruskista sulatettu ja valutettu brolerinmaksa ankanrasvassa. Mausta suolalla, pippurilla sekä timjamilla ja madeiralla. Jäähdytä nesteineen.
Avaa confit de canard -säilykepurkki. Nosta ankankoivet rasvasta. Irrota liha. Poista luut ja jänteet sekä osa nahasta, heitä pois.
Jauha jäähtynyt maksa nesteineen monitoimikoneessa. Lisää ankanliha ja kaikki rasva sekä vermutti. Jauha karkeaksi massaksi.
Tarkista maku, lisää halutessasi suolaa ja tilkka madeiraa. Lusikoi massa isohkoon lasi- tai keramiikkaruukkuun tai annosvuokiin.
Anna kiinteytyä jääkaapissa.
Tarjoa paahdetun maalaisleivän, saaristolaisleivän ja Merlot-rypäleistä valmistetun punaviinin kera. Lisäkkeeksi sopivat myös piparkakut, hillotut sienet, hedelmächutney ja kasvikset.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.