Appelsiini-banaanikiisseli

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
3 dlappelsiinimehua
3 dlvettä
1/2 dlsokeria
2 kplkanelitankoa
1 kplappelsiini
2 rklperunajauhoja
1 kplbanaani

Valmistus

  1. 1

    Mittaa kattilaan mehu, vesi, sokeri ja kanelitangot ja anna kiehua hiljalleen hetken aikaa. Sekoita perunajauhot tilkkaan kylmää vettä ja lisää seos kattilaan ohuena vanana. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja nosta kattila liedeltä, kun kiisseli on pulpahtanut pari kertaa.

    Kuori ja paloittele appelsiini pieniksi paloiksi ja lisää palat kattilaan. Viipaloi banaanit kiisselin joukkoon. Kaada kiisseli tarjoiluastiaan ja ripota pinnalle sokeria.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 2 kpl Kanelitankoa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä