Appelsiini-banaanikiisseli - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Appelsiini-banaanikiisseli

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

3 dl
Appelsiinimehua
3 dl
Vettä
1/2 dl
Sokeria
2 kpl
Kanelitankoa
1 kpl
Appelsiini
2 rkl
Perunajauhoja
1 kpl
Iso banaani

Näin teet

1

Mittaa kattilaan mehu, vesi, sokeri ja kanelitangot ja anna kiehua hiljalleen hetken aikaa. Sekoita perunajauhot tilkkaan kylmää vettä ja lisää seos kattilaan ohuena vanana. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja nosta kattila liedeltä, kun kiisseli on pulpahtanut pari kertaa.

Kuori ja paloittele appelsiini pieniksi paloiksi ja lisää palat kattilaan. Viipaloi banaanit kiisselin joukkoon. Kaada kiisseli tarjoiluastiaan ja ripota pinnalle sokeria.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.12.2004
Muokattu: 15.5.2019