Appelsiini-banaanikiisseli | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Appelsiini-banaanikiisseli

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 dl
Appelsiinimehua
3 dl
Vettä
1/2 dl
Sokeria
2 kpl
Kanelitankoa
1 kpl
Appelsiini
2 rkl
Perunajauhoja
1 kpl
Iso banaani

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mittaa kattilaan mehu, vesi, sokeri ja kanelitangot ja anna kiehua hiljalleen hetken aikaa. Sekoita perunajauhot tilkkaan kylmää vettä ja lisää seos kattilaan ohuena vanana. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja nosta kattila liedeltä, kun kiisseli on pulpahtanut pari kertaa.

Kuori ja paloittele appelsiini pieniksi paloiksi ja lisää palat kattilaan. Viipaloi banaanit kiisselin joukkoon. Kaada kiisseli tarjoiluastiaan ja ripota pinnalle sokeria.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.