Appelsiini-pistaasipähkinärahka - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Appelsiini-pistaasipähkinärahka

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Pistaasia, appelsiinia ja hunajaa. Maitorahkasta ja vaniljajogurtista syntyy helposti herkullinen jälkiruoka. Kokoa appelsiini-pistaasipähkinärahkan ainekset suoraan tarjoilumaljoihin. Koristele pähkinöillä.
Jaa Somessa

Ainekset

2 dl
Pistaasipähkinöitä
2 kpl
Appelsiinia
1/2 dl
Hunajaa
1 rkl
(hienonnettua minttua)
1 kpl
(250 g) maitorahkaa
1 kpl
(200 g) vaniljajogurttia
2 rkl
Sokeria

Näin teet

1

Kuori ja rouhi pähkinät. Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Sekoita appelsiinit ja niistä valunut mehu, hunaja ja halutessasi minttu. Sekoita toisessa kulhossa rahka, jogurtti ja sokeri. Nostele tarjoilumaljoihin kerroksittain appelsiiniseosta, pähkinöitä ja rahka-jogurttiseosta.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.12.2014
Muokattu: 10.8.2018

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja36 g145 g
Proteiinia12 g49 g
Rasvaa21 g85 g
Kuituja8 g30 g
Energiaa kj1691 6763
Energiaa kcal404 1617

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 rkl (hienonnettua minttua)

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja36 g145 g
Proteiinia12 g49 g
Rasvaa21 g85 g
Kuituja8 g30 g
Energiaa kj1691 6763
Energiaa kcal404 1617

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 rkl (hienonnettua minttua)

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.