Appelsiinijälkiruoka
15 min

Nappaa talteen!
| 2 kpl | appelsiinia |
| 100 g | maitorahkaa |
| 200 g | appelsiinilla maustettua tuorejuustoa |
| 1 dl | kuohukermaa |
| 1 dl | suklaa-piparminttumakeisia |
- 1.
Pane kulhoon rahka, tuorejuusto ja vaahdotettu kerma. Rouhi makeiset monitoimikoneessa tai muovipussissa lihanuijalla pienemmäksi ja sekoita ne rahka-tuorejuustoseoksen joukkoon.
Kuori appelsiinit, irrottele lohkot toisistaan ja poista kalvot terävällä veitsellä. Leikkaa lohkot pieniksi paloiksi. Annostele appelsiinipalat annoskulhojen pohjalle ja nosta päälle rahka-tuorejuustoseosta. Koristele ja tarjoa heti.
Appelsiinijälkiruoka
arvosana5/5
15 min
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | appelsiinia |
| 100 g | maitorahkaa |
| 200 g | appelsiinilla maustettua tuorejuustoa |
| 1 dl | kuohukermaa |
| 1 dl | suklaa-piparminttumakeisia |
Valmistus
- 1
Pane kulhoon rahka, tuorejuusto ja vaahdotettu kerma. Rouhi makeiset monitoimikoneessa tai muovipussissa lihanuijalla pienemmäksi ja sekoita ne rahka-tuorejuustoseoksen joukkoon.
Kuori appelsiinit, irrottele lohkot toisistaan ja poista kalvot terävällä veitsellä. Leikkaa lohkot pieniksi paloiksi. Annostele appelsiinipalat annoskulhojen pohjalle ja nosta päälle rahka-tuorejuustoseosta. Koristele ja tarjoa heti.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























