Appelsiinijälkiruoka

arvosana5/5

(1)arvio
6 Annosta

15 min

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
2 kplappelsiinia
100 gmaitorahkaa
200 gappelsiinilla maustettua tuorejuustoa
1 dlkuohukermaa
1 dlsuklaa-piparminttumakeisia

Valmistus

  1. 1

    Pane kulhoon rahka, tuorejuusto ja vaahdotettu kerma. Rouhi makeiset monitoimikoneessa tai muovipussissa lihanuijalla pienemmäksi ja sekoita ne rahka-tuorejuustoseoksen joukkoon.

    Kuori appelsiinit, irrottele lohkot toisistaan ja poista kalvot terävällä veitsellä. Leikkaa lohkot pieniksi paloiksi. Annostele appelsiinipalat annoskulhojen pohjalle ja nosta päälle rahka-tuorejuustoseosta. Koristele ja tarjoa heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä