Appelsiinijälkiruoka - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Appelsiinijälkiruoka

???
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Appelsiinia
100 g
Maitorahkaa
200 g
Appelsiinilla maustettua tuorejuustoa
1 dl
Kuohukermaa
1 dl
Suklaa-piparminttumakeisia

Näin teet

1

Pane kulhoon rahka, tuorejuusto ja vaahdotettu kerma. Rouhi makeiset monitoimikoneessa tai muovipussissa lihanuijalla pienemmäksi ja sekoita ne rahka-tuorejuustoseoksen joukkoon.

Kuori appelsiinit, irrottele lohkot toisistaan ja poista kalvot terävällä veitsellä. Leikkaa lohkot pieniksi paloiksi. Annostele appelsiinipalat annoskulhojen pohjalle ja nosta päälle rahka-tuorejuustoseosta. Koristele ja tarjoa heti.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.12.2004
Muokattu: 15.5.2019