Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Appelsiinijälkiruoka

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 kpl
Appelsiinia
100 g
Maitorahkaa
200 g
Appelsiinilla maustettua tuorejuustoa
1 dl
Kuohukermaa
1 dl
Suklaa-piparminttumakeisia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pane kulhoon rahka, tuorejuusto ja vaahdotettu kerma. Rouhi makeiset monitoimikoneessa tai muovipussissa lihanuijalla pienemmäksi ja sekoita ne rahka-tuorejuustoseoksen joukkoon.

Kuori appelsiinit, irrottele lohkot toisistaan ja poista kalvot terävällä veitsellä. Leikkaa lohkot pieniksi paloiksi. Annostele appelsiinipalat annoskulhojen pohjalle ja nosta päälle rahka-tuorejuustoseosta. Koristele ja tarjoa heti.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.