Appelsiinikauralastut | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Appelsiinikauralastut

Fork and knife
18 Kappaletta
Fork and knife
18 Kappaletta

Ainekset

50 g
Margariinia
2 dl
Kaurahiutaleita
1 kpl
Muna
3 rkl
Appelsiininkuoripaloja
1 rkl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1 dl
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata rasva kattilassa. Ota kattila liedeltä ja lisää muut aineet sulaneeseen rasvaan. Nosta lusikalla pellille leivinpaperille pieniä nokareita taikinaa. Jätä reilut välit. Paista keksejä 200 asteessa noin 5 minuuttia. Irrota keksit leivinpaperilta jäähtyneinä. Koristele appelsiinikauralastut halutessasi kastamalla reunat sulatettuun suklaaseen.Ruokalehti 0505

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.4.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.