Aprikoosi-inkiväärikeitto
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 6 dl | vettä |
| 4 rkl | sokeria |
| 1 tl | kanelia |
| 30 g | tuoretta inkivääriä |
| 2 kpl | (à 125 g) aprikoosisosetta (lastenruoka) |
| 2 tl | perunajauhoja |
| tilkka vettä | |
| Tarjoiluun: | |
|---|---|
| mysliä | |
- 1.
Kiehauta vesi kattilassa. Lisää sokeri ja kaneli. Kuori ja paloittele inkivääri reiluiksi paloiksi, lisää kattilaan. Keitä 15 minuuttia. Poimi inkivääri pois. Sekoita perunajauhot tilkkaan vettä, lisää suurus vispilällä sekoittaen kattilaan. Kiehauta nopeasti. Sekoita joukkoon aprikoosisose. Jäähdytä keitto ja tarjoa myslin kanssa.
Aprikoosi-inkiväärikeitto
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 6 dl | vettä |
| 4 rkl | sokeria |
| 1 tl | kanelia |
| 30 g | tuoretta inkivääriä |
| 2 kpl | (à 125 g) aprikoosisosetta (lastenruoka) |
| 2 tl | perunajauhoja |
| tilkka vettä | |
Tarjoiluun: | |
| mysliä | |
Valmistus
- 1
Kiehauta vesi kattilassa. Lisää sokeri ja kaneli. Kuori ja paloittele inkivääri reiluiksi paloiksi, lisää kattilaan. Keitä 15 minuuttia. Poimi inkivääri pois. Sekoita perunajauhot tilkkaan vettä, lisää suurus vispilällä sekoittaen kattilaan. Kiehauta nopeasti. Sekoita joukkoon aprikoosisose. Jäähdytä keitto ja tarjoa myslin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























