Aprikoosi-inkiväärikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Aprikoosi-inkiväärikeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

6 dl
Vettä
4 rkl
Sokeria
1 tl
Kanelia
30 g
Tuoretta inkivääriä
2 kpl
(à 125 g) aprikoosisosetta (lastenruoka)
2 tl
Perunajauhoja
Tilkka vettä

tarjoiluun:

Mysliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kiehauta vesi kattilassa. Lisää sokeri ja kaneli. Kuori ja paloittele inkivääri reiluiksi paloiksi, lisää kattilaan. Keitä 15 minuuttia. Poimi inkivääri pois. Sekoita perunajauhot tilkkaan vettä, lisää suurus vispilällä sekoittaen kattilaan. Kiehauta nopeasti. Sekoita joukkoon aprikoosisose. Jäähdytä keitto ja tarjoa myslin kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.