Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Aprikoosi-pekonitortut

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ainekset

500 g
Lehtitaikinalevyjä
1 kpl
(300 g) aprikoosimarmeladia
1 kpl
(170 g) pekonia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paista pekonit pannulla rapeiksi. Jäähdytä talouspaperin päällä. Rouhi pekonit. Ota puolisulaneista taikinalevyistä torttumuotilla aihioita tai leikkaa neliöitä ja viillä kulmat auki kohti neliön keskustaa. Lusikoi keskelle marmeladia ja lisää ripaus pekonia. Nosta joka toinen sakara täytteen päälle ja paina kiinni. Siirrä tortut leivinpaperoidulle pellille. Voitele munalla ja paista 225-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.

Miltä maistui?
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.11.2016
|
Muokattu: 25.10.2019

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

11

45

0,6 g

0,2 g

0,9 g

0,9 g

0,3 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

500 g Lehtitaikinalevyjä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli