Aprikoosi-pekonitortut - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Aprikoosi-pekonitortut

???
Kappaleita
10
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Lehtitaikinalevyjä
1 kpl
(300 g) aprikoosimarmeladia
1 kpl
(170 g) pekonia

Näin teet

1

Paista pekonit pannulla rapeiksi. Jäähdytä talouspaperin päällä. Rouhi pekonit. Ota puolisulaneista taikinalevyistä torttumuotilla aihioita tai leikkaa neliöitä ja viillä kulmat auki kohti neliön keskustaa. Lusikoi keskelle marmeladia ja lisää ripaus pekonia. Nosta joka toinen sakara täytteen päälle ja paina kiinni. Siirrä tortut leivinpaperoidulle pellille. Voitele munalla ja paista 225-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.

Resepti
Sanna Autio
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.11.2016
Muokattu: 19.7.2018

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g9 g
Proteiinia0 g3 g
Rasvaa1 g6 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj45 453
Energiaa kcal11 108

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 500 g Lehtitaikinalevyjä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g9 g
Proteiinia0 g3 g
Rasvaa1 g6 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj45 453
Energiaa kcal11 108

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 500 g Lehtitaikinalevyjä

Resepti
Sanna Autio
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.