Aprikoosi-pekonitortut

Arvostele resepti
10 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
500 glehtitaikinalevyjä
1 kpl(300 g) aprikoosimarmeladia
1 kpl(170 g) pekonia

Valmistus

  1. 1

    Paista pekonit pannulla rapeiksi. Jäähdytä talouspaperin päällä. Rouhi pekonit. Ota puolisulaneista taikinalevyistä torttumuotilla aihioita tai leikkaa neliöitä ja viillä kulmat auki kohti neliön keskustaa. Lusikoi keskelle marmeladia ja lisää ripaus pekonia. Nosta joka toinen sakara täytteen päälle ja paina kiinni. Siirrä tortut leivinpaperoidulle pellille. Voitele munalla ja paista 225-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 500 g Lehtitaikinalevyjä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Laura Riihelä
19.7.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä