Aprikoosi-pekonitortut
Ainekset
Näin teet
Paista pekonit pannulla rapeiksi. Jäähdytä talouspaperin päällä. Rouhi pekonit. Ota puolisulaneista taikinalevyistä torttumuotilla aihioita tai leikkaa neliöitä ja viillä kulmat auki kohti neliön keskustaa. Lusikoi keskelle marmeladia ja lisää ripaus pekonia. Nosta joka toinen sakara täytteen päälle ja paina kiinni. Siirrä tortut leivinpaperoidulle pellille. Voitele munalla ja paista 225-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 1 g | 9 g |
Proteiinia | 0 g | 3 g |
Rasvaa | 1 g | 6 g |
Kuituja | 0 g | 0 g |
Energiaa kj | 45 | 453 |
Energiaa kcal | 11 | 108 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
500 g Lehtitaikinalevyjä
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 1 g | 9 g |
Proteiinia | 0 g | 3 g |
Rasvaa | 1 g | 6 g |
Kuituja | 0 g | 0 g |
Energiaa kj | 45 | 453 |
Energiaa kcal | 11 | 108 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
500 g Lehtitaikinalevyjä