Aprikoosi-pekonitortut | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Aprikoosi-pekonitortut

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ainekset

500 g
Lehtitaikinalevyjä
1 kpl
(300 g) aprikoosimarmeladia
1 kpl
(170 g) pekonia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Paista pekonit pannulla rapeiksi. Jäähdytä talouspaperin päällä. Rouhi pekonit. Ota puolisulaneista taikinalevyistä torttumuotilla aihioita tai leikkaa neliöitä ja viillä kulmat auki kohti neliön keskustaa. Lusikoi keskelle marmeladia ja lisää ripaus pekonia. Nosta joka toinen sakara täytteen päälle ja paina kiinni. Siirrä tortut leivinpaperoidulle pellille. Voitele munalla ja paista 225-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.11.2016
Muokattu: 25.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

45

11

0,6 g

0,2 g

0,9 g

0,9 g

0,3 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

500 g Lehtitaikinalevyjä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli