Aromikkaat silakkapihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Aromikkaat silakkapihvit korppujauho

Aromikkaat silakkapihvit

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Kappaletta
Fork and knife
5 Kappaletta
Silakkapihvit saavat aromikkaan makunsa mausteista sekä savujuustosta. Korppujauho kuorruttaa kauniin ruskean kerroksen pihvien päälle.

Ainekset

300 g
Silakkafileitä
Valkopippuria
Suolaa
1/2 kpl
Nippua tilliä
100 g
Savujuustoviipaleita (kippari)
1 kpl
Muna
1 dl
Korppujauhoja
1/2 tl
Suolaa
Margariinia paistamiseen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Levitä kohmeisiksi sulaneet silakkafileet työlaudalle nahkapuoli lautaa vasten. Mausta suolalla ja pippurilla.

300 g
Silakkafileitä
Valkopippuria
Suolaa
2

Silppua saksilla fileille tilli. Asettele puolelle fileitä savujuustoviipaleet ja pane toiset fileet päälle kansiksi.

1/2 kpl
Nippua tilliä
100 g
Savujuustoviipaleita (kippari)
3

Riko muna lautaselle ja vatkaa rakenne rikki haarukalla. Sekoita toisella lautaselle korppujauhot ja suola. Kasta pihvit molemmin puolin munaan ja pyöräytä korppujauhoissa.

1 kpl
Muna
1/2 tl
Suolaa
1 dl
Korppujauhoja
4

Paista pannulla kuumennetussa rasvassa molemmin puolin kullanruskeiksi. Tarjoa lisänä kuohkeaa, persiljalla maustettua perunasosetta.

Margariinia paistamiseen
Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.