Aromikkaat silakkapihvit

Arvostele resepti
5 Kappaletta

15 min

Silakkapihvit saavat aromikkaan makunsa mausteista sekä savujuustosta. Korppujauho kuorruttaa kauniin ruskean kerroksen pihvien päälle.

Ainekset

MääräAinesosa
300 gsilakkafileitä
valkopippuria
suolaa
1/2 kplnippua tilliä
100 gsavujuustoviipaleita (kippari)
1 kplmuna
1 dlkorppujauhoja
1/2 tlsuolaa
margariinia paistamiseen

Valmistus

  1. 1

    Levitä kohmeisiksi sulaneet silakkafileet työlaudalle nahkapuoli lautaa vasten. Mausta suolalla ja pippurilla.

    MääräAinesosa
    300 gsilakkafileitä
    valkopippuria
    suolaa
  2. 2

    Silppua saksilla fileille tilli. Asettele puolelle fileitä savujuustoviipaleet ja pane toiset fileet päälle kansiksi.

    MääräAinesosa
    1/2 kplnippua tilliä
    100 gsavujuustoviipaleita (kippari)
  3. 3

    Riko muna lautaselle ja vatkaa rakenne rikki haarukalla. Sekoita toisella lautaselle korppujauhot ja suola. Kasta pihvit molemmin puolin munaan ja pyöräytä korppujauhoissa.

    MääräAinesosa
    1 kplmuna
    1/2 tlsuolaa
    1 dlkorppujauhoja
  4. 4

    Paista pannulla kuumennetussa rasvassa molemmin puolin kullanruskeiksi. Tarjoa lisänä kuohkeaa, persiljalla maustettua perunasosetta.

    MääräAinesosa
    margariinia paistamiseen

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä