Puhdista filee kalvoista ja halkaise pitkittäissuunnassa, jättäen noin 1 cm kiinni keskeltä. Avaa vielä puolikas sivusuunnassa niin, että saat fileestä levyn. Nuiji filee lihanuijalla ohueksi levyksi.
Mausta fileelevy ja levitä fileeseen sinappi ja murustettu aurajuusto. Pilko kevätsipuli ja lisää juuston päälle.
Kääri fileelevy rullalle. Lisää pinnalle mausteet ja kääri ympärille ensin kevätsipulia ja päälle pekonia. Pekoni kiinnittää rullan, mutta tarvittaessa voit sitoa rullan kiinni muutamalla grillitikuilla.
Grillaa fileerullaa noin 20 minuuttia välillä käännellen, porsaanliha on kypsää kun sisälämpö on 70 astetta. Anna lihan vetäytyä hetki foliossa.
Tarjoa fileerullan kanssa Kulman Keittiön grillisalaattia.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
200
836
9,5 g
2,3 g
1,5 g
1,0 g
0,6 g
26,6 g
2,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 pkt (170 g) aurajuustoa,
0,5 pnt kevätsipulia,
0,5 pnt kevätsipulia,
1 pkt pekonia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli