Laita kirsikkatomaatit uunipellille ja ripottele päälle suolaa, sokeria ja oliiviöljyä. Kuivaa kirsikkatomaatteja 90-asteisessa uunissa noin 4 tuntia.
Paista tai grillaa parsat.
Sekoita avokado, limemehu ja creme fraiche sileäksi tahnaksi.
Nosta siemennäkkärien päälle avokadotahnaa, asettele päälle pilkottu parsaa ja koristele kuivatuilla tomaateilla. Tarjoile avokado-parsatäytteiset siemennäkkärit juhlien cocktailpalana tai alkuruokana.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
114
476
10,0 g
1,3 g
1,5 g
1,0 g
4,8 g
2,5 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
20 kpl kirsikkatomaattia puolitettuna,
suolaa,
sokeria,
oliiviöljyä,
Puolikkaan limen mehu,
1 dl Oatly! fraichea (kaura creme fraiche) ,
mustapippuria,
5 - 6 kpl gluteenitonta siemennäkkäriä .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli