Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Avokado-parsatäytteiset siemennäkkärit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Nämä avokado-parsatäytteiset siemennäkkärit ovat herkullinen lisä juhlapöytään. Maukkaiden leipien salaisuutena on, että ne ovat sekä gluteenittomia, laktoosittomia että vegaanisia.

Ainekset

20 kpl
kirsikkatomaattia puolitettuna
suolaa
sokeria
oliiviöljyä
10 - 12 kpl
parsaa
2 kpl
avokadoa
Puolikkaan limen mehu
1 dl
Oatly! fraichea (kaura creme fraiche)
mustapippuria
5 - 6 kpl
gluteenitonta siemennäkkäriä

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Laita kirsikkatomaatit uunipellille ja ripottele päälle suolaa, sokeria ja oliiviöljyä. Kuivaa kirsikkatomaatteja 90-asteisessa uunissa noin 4 tuntia.

20 kpl
kirsikkatomaattia puolitettuna
suolaa
sokeria
oliiviöljyä
2

Paista tai grillaa parsat.

10 - 12 kpl
parsaa
3

Sekoita avokado, limemehu ja creme fraiche sileäksi tahnaksi.

2 kpl
avokadoa
Puolikkaan limen mehu
1 dl
Oatly! fraichea (kaura creme fraiche)
mustapippuria
4

Nosta siemennäkkärien päälle avokadotahnaa, asettele päälle pilkottu parsaa ja koristele kuivatuilla tomaateilla. Tarjoile avokado-parsatäytteiset siemennäkkärit juhlien cocktailpalana tai alkuruokana.

5 - 6 kpl
gluteenitonta siemennäkkäriä

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?
Kuvat:
TOK
Julkaistu: 12.11.2018
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

114

476

10,0 g

1,3 g

1,5 g

1,0 g

4,8 g

2,5 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

20 kpl kirsikkatomaattia puolitettuna,

suolaa,

sokeria,

oliiviöljyä,

Puolikkaan limen mehu,

1 dl Oatly! fraichea (kaura creme fraiche) ,

mustapippuria,

5 - 6 kpl gluteenitonta siemennäkkäriä .

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli