Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Avokadosalaatti, muikunmätiä ja katkarapuja

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
kuorellisia katkarapuja
100 g
muikunmätiä
8 kpl
kirsikkatomaattia
2 kpl
kypsää avokadoa
1 rkl
oliiviöljyä
1 tl
sormisuolaa
3 rkl
Hellmann´s-majoneesia
2 rkl
kermaviiliä
1/2 tl
dijonsinappia
puolikas kurkku
vastajauhettua mustapippuria

Krutongit

puolikas patonki ( mielellään päivän vanha) ohuina viipaleina
oliiviöljyä

Koristeeksi

tuoretta tilliä ja kirveliä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Sekoita majoneesi, sinappi ja kermaviili.

2

Valmista krutongit. Sivele aivan ohuelti oliiviöljyä patonkiviipaleille. Aseta viipaleet leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paahda kuumassa uunissa n. 5 minuuttia.

3

Kuori katkaravut. Kuori kurkku ja leikkaa se pitkittäin kahtia. Koverra siemenet ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Puolita kirsikkatomaatit. Halkaise avokadot, poista kivi ja kuori. Paloittele. Sekoita avocado, kurkku ja tomaattipuolikkaat oliiviöljyn kera. Mausta suolalla ja pippurilla.

4

Annostele muikunmäti keskelle alkuruokalautasta. Lusikoi salaatti sen ympärille ja asettele krutonkiviipaleet ympäriinsä. Lusikoi  kastike salaatille viiruina ja koristele yrteillä. Tarjoa Codorníu-kuohuviinin kera.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.