Sekoita majoneesi, sinappi ja kermaviili.
Valmista krutongit. Sivele aivan ohuelti oliiviöljyä patonkiviipaleille. Aseta viipaleet leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paahda kuumassa uunissa n. 5 minuuttia.
Kuori katkaravut. Kuori kurkku ja leikkaa se pitkittäin kahtia. Koverra siemenet ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Puolita kirsikkatomaatit. Halkaise avokadot, poista kivi ja kuori. Paloittele. Sekoita avocado, kurkku ja tomaattipuolikkaat oliiviöljyn kera. Mausta suolalla ja pippurilla.
Annostele muikunmäti keskelle alkuruokalautasta. Lusikoi salaatti sen ympärille ja asettele krutonkiviipaleet ympäriinsä. Lusikoi kastike salaatille viiruina ja koristele yrteillä. Tarjoa Codorníu-kuohuviinin kera.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.