Avokadosalaatti, muikunmätiä ja katkarapuja
Avokadosalaatti, muikunmätiä ja katkarapuja
Yhteistyössä

Avokadosalaatti, muikunmätiä ja katkarapuja

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gkuorellisia katkarapuja
100 gmuikunmätiä
8 kplkirsikkatomaattia
2 kplkypsää avokadoa
1 rkloliiviöljyä
1 tlsormisuolaa
3 rklhellmann´s-majoneesia
2 rklkermaviiliä
1/2 tldijonsinappia
puolikas kurkku
vastajauhettua mustapippuria

Krutongit

puolikas patonki ( mielellään päivän vanha) ohuina viipaleina
oliiviöljyä

Koristeeksi

tuoretta tilliä ja kirveliä

Valmistus

  1. 1

    Sekoita majoneesi, sinappi ja kermaviili.

  2. 2

    Valmista krutongit. Sivele aivan ohuelti oliiviöljyä patonkiviipaleille. Aseta viipaleet leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paahda kuumassa uunissa n. 5 minuuttia.

  3. 3

    Kuori katkaravut. Kuori kurkku ja leikkaa se pitkittäin kahtia. Koverra siemenet ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Puolita kirsikkatomaatit. Halkaise avokadot, poista kivi ja kuori. Paloittele. Sekoita avocado, kurkku ja tomaattipuolikkaat oliiviöljyn kera. Mausta suolalla ja pippurilla.

  4. 4

    Annostele muikunmäti keskelle alkuruokalautasta. Lusikoi salaatti sen ympärille ja asettele krutonkiviipaleet ympäriinsä. Lusikoi  kastike salaatille viiruina ja koristele yrteillä. Tarjoa Codorníu-kuohuviinin kera.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä