Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| 1 kpl | punainen chili |
| 1 kpl | mieto roscoff-sipuli |
| 1 rkl | mietoa neitsytoliiviöljyä |
| 1 kpl | sitruunan mehu |
| 2 kpl | kypsää avokadoa |
| 1 kpl | prk bajamar-valkosipulinversoja |
| basilikanlehtiä |
Koverra palloraudalla tai teelusikalla kypsät avokadot kulhoon.
Sekoita sitruunamehu ja öljy ja kostuta vihreä hedelmäliha nopeasti.
Silppua chili, leikkaa sipuli aivan ohuiksi lohkoiksi ja lisää valkosipuliversojen ja basilikan kera avokadon joukkoon.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | punainen chili |
| 1 kpl | mieto roscoff-sipuli |
| 1 rkl | mietoa neitsytoliiviöljyä |
| 1 kpl | sitruunan mehu |
| 2 kpl | kypsää avokadoa |
| 1 kpl | prk bajamar-valkosipulinversoja |
| basilikanlehtiä |
Koverra palloraudalla tai teelusikalla kypsät avokadot kulhoon.
Sekoita sitruunamehu ja öljy ja kostuta vihreä hedelmäliha nopeasti.
Silppua chili, leikkaa sipuli aivan ohuiksi lohkoiksi ja lisää valkosipuliversojen ja basilikan kera avokadon joukkoon.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.