Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Äyriäisvartaat ja grillattu salaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Äyriäisvartaat

3 kpl
isoa  romainesalaattia
2 kpl
vartta kevätsipulia
n. 400 g ASC-sertifioituja jättikatkaravunpyrstöjä
n. 400 g kampasimpukoita
puisia varrastikkuja
suolaa, pippuria

Avokado-mangosalsa

1 kpl
syöntikypsä mango
2 kpl
syöntikypsää avokadoa
1 kpl
chili
1 kpl
limen mehu
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Liota varrastikut hyvin vedessä. Pujota kampasimpukat vartaisiin ja jättikatkaravunpyrstöt omiinsa. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista kuumalla pannulla tai grillissä 1-2 minuuttia molemmin puolin. Halkaise salaatit. Älä leikkaa kantaa pois. Sivele öljyä salaatin leikkuupintaan ja grillaa siihen kaunis pinta. Asettele vartaat grillatun salaatin päälle, tarjoa valkosipulimajoneesin ja avokado-mangosalsan kanssa.

2

Kuori mango ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Halkaise avokadot ja poista siemen. Kuori varovasti ja kuutioi. Halkaise chili pituussuunnassa ja poista siemenet, silppua. Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua tarjoiluhetkeen.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.