Lämmitä uuni 190 asteeseen. Öljyä bataatti ja paista uunissa kypsäksi, bataatin koosta riippuen 50 minuuttia tai reilu tunti.
Suikaloi sipuli ja paista uuninkestävässä paistinpannussa pehmeäksi, noin 20 min.
Vispaa kananmunat kulhossa, lisää sinihomejuusto, jäähtynyt paistettu sipuli ja kypsä bataatti paloina ilman kuoria.
Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja pippurilla. Lisää paistinpannuun öljyä ja sitten kananmunaseos. Paista keskilämmöllä kunnes kananmunat alkavat hyytyä, n. 12 minuuttia.
Laita bataatti-sinihomejuusto-frittata vielä uuniin n. 10 minuutiksi kunnes se on läpikypsä.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
352
1470
23,5 g
9,0 g
0,5 g
0,5 g
—
34,5 g
1,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Iso bataatti,
öljyä,
Punasipuli,
muskottipähkinää,
suolaa,
pippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli