Lämmitä uuni 190 asteeseen. Öljyä bataatti ja paista uunissa kypsäksi, bataatin koosta riippuen 50 minuuttia tai reilu tunti.
Suikaloi sipuli ja paista uuninkestävässä paistinpannussa pehmeäksi, noin 20 min.
Vispaa kananmunat kulhossa, lisää sinihomejuusto, jäähtynyt paistettu sipuli ja kypsä bataatti paloina ilman kuoria.
Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja pippurilla. Lisää paistinpannuun öljyä ja sitten kananmunaseos. Paista keskilämmöllä kunnes kananmunat alkavat hyytyä, n. 12 minuuttia.
Laita bataatti-sinihomejuusto-frittata vielä uuniin n. 10 minuutiksi kunnes se on läpikypsä.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1470
352
23,5 g
9,0 g
0,5 g
0,5 g
—
34,5 g
1,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Iso bataatti,
öljyä,
Punasipuli,
muskottipähkinää,
suolaa,
pippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli