Bolognese turkkilaisittain
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 200 g | valmiita kebablastuja |
| 1 kpl | sipuli |
| 200 g | murskattuja tomaatteja |
| 4 rkl | punaista pestokastiketta |
| 1 dl | tavallista tai yrtein maustettua raejuustoa |
| 3 rkl | tuoretta persiljaa |
- 1.
Pilko kebablastut pienemmiksi. Kuori ja silppua sipuli ja kuullota se öljyssä. Pane sekaan kebablastut, murskatut tomaatit, pestokastike ja cayennenpippuri.Anna kiehua hiljalleen viiden minuutin ajan. Lisää raejuusto, silputtu persilja ja tarvittaessa suolaa.Tarjoa heti pastan kanssa.
Bolognese turkkilaisittain
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | valmiita kebablastuja |
| 1 kpl | sipuli |
| 200 g | murskattuja tomaatteja |
| 4 rkl | punaista pestokastiketta |
| 1 dl | tavallista tai yrtein maustettua raejuustoa |
| 3 rkl | tuoretta persiljaa |
Valmistus
- 1
Pilko kebablastut pienemmiksi. Kuori ja silppua sipuli ja kuullota se öljyssä. Pane sekaan kebablastut, murskatut tomaatit, pestokastike ja cayennenpippuri.Anna kiehua hiljalleen viiden minuutin ajan. Lisää raejuusto, silputtu persilja ja tarvittaessa suolaa.Tarjoa heti pastan kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
23.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












