Bolognese turkkilaisittain

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
200 gvalmiita kebablastuja
1 kplsipuli
200 gmurskattuja tomaatteja
4 rklpunaista pestokastiketta
1 dltavallista tai yrtein maustettua raejuustoa
3 rkltuoretta persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Pilko kebablastut pienemmiksi. Kuori ja silppua sipuli ja kuullota se öljyssä. Pane sekaan kebablastut, murskatut tomaatit, pestokastike ja cayennenpippuri.Anna kiehua hiljalleen viiden minuutin ajan. Lisää raejuusto, silputtu persilja ja tarvittaessa suolaa.Tarjoa heti pastan kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä