Bolognese turkkilaisittain
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 200 g | valmiita kebablastuja |
| 1 kpl | sipuli |
| 200 g | murskattuja tomaatteja |
| 4 rkl | punaista pestokastiketta |
| 1 dl | tavallista tai yrtein maustettua raejuustoa |
| 3 rkl | tuoretta persiljaa |
- 1.
Pilko kebablastut pienemmiksi. Kuori ja silppua sipuli ja kuullota se öljyssä. Pane sekaan kebablastut, murskatut tomaatit, pestokastike ja cayennenpippuri.Anna kiehua hiljalleen viiden minuutin ajan. Lisää raejuusto, silputtu persilja ja tarvittaessa suolaa.Tarjoa heti pastan kanssa.
Bolognese turkkilaisittain
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | valmiita kebablastuja |
| 1 kpl | sipuli |
| 200 g | murskattuja tomaatteja |
| 4 rkl | punaista pestokastiketta |
| 1 dl | tavallista tai yrtein maustettua raejuustoa |
| 3 rkl | tuoretta persiljaa |
Valmistus
- 1
Pilko kebablastut pienemmiksi. Kuori ja silppua sipuli ja kuullota se öljyssä. Pane sekaan kebablastut, murskatut tomaatit, pestokastike ja cayennenpippuri.Anna kiehua hiljalleen viiden minuutin ajan. Lisää raejuusto, silputtu persilja ja tarvittaessa suolaa.Tarjoa heti pastan kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
23.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





