Bolognese turkkilaisittain - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Bolognese turkkilaisittain

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Valmiita kebablastuja
1 kpl
Sipuli
200 g
Murskattuja tomaatteja
4 rkl
Punaista pestokastiketta
1 dl
Tavallista tai yrtein maustettua raejuustoa
3 rkl
Tuoretta persiljaa

Näin teet

1

Pilko kebablastut pienemmiksi. Kuori ja silppua sipuli ja kuullota se öljyssä. Pane sekaan kebablastut, murskatut tomaatit, pestokastike ja cayennenpippuri.Anna kiehua hiljalleen viiden minuutin ajan. Lisää raejuusto, silputtu persilja ja tarvittaessa suolaa.Tarjoa heti pastan kanssa.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 5.12.2004
Muokattu: 15.5.2019