Brie-parsaleivät | Leivät | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Brie, parsa ja hyvä maalaisleipä. Täydellisiä yhdessä.

Brie-parsaleivät

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Brie, parsa ja hyvä maalaisleipä. Täydellisiä yhdessä.

Ainekset

4
viipaletta maalaisleipää
12 kpl
vihreää parsaa
2 kpl
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
200 g
brie-juustoa
Tarjoiluun: paahdettuja pinjansiemeniä, versoseosta, (paistettua pekonia)

Valmistus

1

Katkaise parsoista kovat tyvet. Kuori kevyesti halutessasi. Paista parsat pannulla tai grillissä napakan kypsiksi. Pidä lämpiminä.

12 kpl
vihreää parsaa
2

Hiero leipiin valkosipulia. Valuta päälle öljyä. Paista grillissä tai pannulla toinen puoli rapeaksi. Käännä ja lisää viipaloitu juusto. Jatka paistamista muutama minuutti kannen alla.

2 kpl
valkosipulinkynttä
4
viipaletta maalaisleipää
2 rkl
oliiviöljyä
200 g
brie-juustoa
3

Nosta leiville parsat. Viimeistele siemenillä, versoseoksella ja halutessasi paistetulla pekonilla.

Tarjoiluun: paahdettuja pinjansiemeniä, versoseosta, (paistettua pekonia)
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvausjärjestelyt:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 27.4.2018
Muokattu: 18.6.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1058

253

20,5 g

9,8 g

1,0 g

0,8 g

1,5 g

15,0 g

0,7 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

viipaletta maalaisleipää,

2 kpl valkosipulinkynttä,

Tarjoiluun: paahdettuja pinjansiemeniä, versoseosta, (paistettua pekonia).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli