Brie-parsaleivät
Ainekset
Valmistus
Katkaise parsoista kovat tyvet. Kuori kevyesti halutessasi. Paista parsat pannulla tai grillissä napakan kypsiksi. Pidä lämpiminä.
Hiero leipiin valkosipulia. Valuta päälle öljyä. Paista grillissä tai pannulla toinen puoli rapeaksi. Käännä ja lisää viipaloitu juusto. Jatka paistamista muutama minuutti kannen alla.
Nosta leiville parsat. Viimeistele siemenillä, versoseoksella ja halutessasi paistetulla pekonilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
253
1058
20,5 g
9,8 g
1,0 g
0,8 g
1,5 g
15,0 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
viipaletta maalaisleipää,
2 kpl valkosipulinkynttä,
Tarjoiluun: paahdettuja pinjansiemeniä, versoseosta, (paistettua pekonia).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli