Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileri-couscoussalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
grillattu broileri
2 dl
couscous suurimoita
2 rkl
oliiviöljyä
1/2 kpl
tuore kurkku
1 kpl
pieni punasipuli
1 kpl
nippu tuoretta vihreää parsaa / parsakaalia (tai pakasteesta)
1 kpl
sitruuna
5-6 aurinkokuivattua tomaattia öljyssä
ruukullinen minttua

Kastike

3 dl
maustamatonta jogurttia
1 dl
ananasmehua
silputtua minttua

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Valmista couscous pakkauksessa olevan ohjeen mukaan ja mausta oliiviöljyllä.

2

Puhdista broileri ja paloittele kuutioiksi. Halkaise kurkku, poista siemenet ja leikkaa kuutioiksi. Kuutioi myös sipuli ja aurinkokuivatut tomaatit.

3

Kiehauta parsat/ parsakaalit juuri ja juuri kypsiksi.

4

Sekoita kaikki aineet couscousin joukkoon, mausta sitruunamehulla, suolalla ja hienonnetulla mintulla.

5

Mausta jogurtti ananasmehulla ja hakatulla mintulla ja tarjoa salaatin kastikkeena.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.