
Broileria piparjuuri-kermakastikkeessa
Ainekset
Valmistus
Pane koipi-reidet, pilkottu sipuli, porkkana ja laakerinlehti kattilaan. Kaada päälle sen verran vettä, että broileripalat peittyvät. Lisää liemikuutiot. Anna kiehua hiljalleen noin 45 minuuttia.
Ota koipi-reidet liemestä, poista nahka ja irrota lihat luista. Siivilöi 5 dl lientä kattilaan ja anna kiehua, kunnes jäljellä on noin 3 dl. Lisää kerma ja kastikesuurus. Keitä 3 minuuttia. Mausta kastike sitruunamehulla, sokerilla, sinapilla, suolalla ja piparjuurella. Lisää broileripalat ja kuumenna. Tarjoa kastikkeen kanssa keitettyjä, hunajalla maustettuja porkkanoita ja riisiä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
635
2658
49,8 g
21,0 g
9,0 g
3,8 g
0,5 g
38,0 g
3,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Vettä,
Laakerinlehti,
3 dl Keitinlientä,
0,5 tl Suolaa,
1 rkl Piparjuuritahnaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli