Pane koipi-reidet, pilkottu sipuli, porkkana ja laakerinlehti kattilaan. Kaada päälle sen verran vettä, että broileripalat peittyvät. Lisää liemikuutiot. Anna kiehua hiljalleen noin 45 minuuttia.
Ota koipi-reidet liemestä, poista nahka ja irrota lihat luista. Siivilöi 5 dl lientä kattilaan ja anna kiehua, kunnes jäljellä on noin 3 dl. Lisää kerma ja kastikesuurus. Keitä 3 minuuttia. Mausta kastike sitruunamehulla, sokerilla, sinapilla, suolalla ja piparjuurella. Lisää broileripalat ja kuumenna. Tarjoa kastikkeen kanssa keitettyjä, hunajalla maustettuja porkkanoita ja riisiä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2646
632
49,8 g
21,0 g
8,5 g
3,5 g
0,5 g
37,8 g
3,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Vettä,
Laakerinlehti,
3 dl Keitinlientä,
0,5 tl Suolaa,
1 rkl Piparjuuritahnaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli