Pane koipi-reidet, pilkottu sipuli, porkkana ja laakerinlehti kattilaan. Kaada päälle sen verran vettä, että broileripalat peittyvät. Lisää liemikuutiot. Anna kiehua hiljalleen noin 45 minuuttia.
Ota koipi-reidet liemestä, poista nahka ja irrota lihat luista. Siivilöi 5 dl lientä kattilaan ja anna kiehua, kunnes jäljellä on noin 3 dl. Lisää kerma ja kastikesuurus. Keitä 3 minuuttia. Mausta kastike sitruunamehulla, sokerilla, sinapilla, suolalla ja piparjuurella. Lisää broileripalat ja kuumenna. Tarjoa kastikkeen kanssa keitettyjä, hunajalla maustettuja porkkanoita ja riisiä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
632
2646
49,8 g
21,0 g
8,5 g
3,5 g
0,5 g
37,8 g
3,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Vettä,
Laakerinlehti,
3 dl Keitinlientä,
0,5 tl Suolaa,
1 rkl Piparjuuritahnaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli