Sekoita jauheliha, jogurtti ja korppujauhot kulhossa. Lisää kananmuna ja mausteet. Sekoita hyvin. Muotoile taikinasta pihvejä kostutetuin käsin. Paista öljyssä pannulla tai grillissä keskilämmöllä 3–4 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes pihvit ovat kypsiä.
Sekoita kastikkeen ainekset. Kuori ja viipaloi ananas ja punasipuli. Mausta sipuli sitruunalla ja sokerilla. Grillaa ananakset molemmin puolin. Halkaise ja paahda sämpylät. Kokoa hampurilaiset.
Vinkki: Kokeile hampurilaisen välissä myös maukasta pekoni-kevätsipulimajoneesia
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
310
1297
13,1 g
4,1 g
30,9 g
16,5 g
2,0 g
15,0 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,25 tl (1 1/4 tl) suolaa,
1 tl Rouhittua mustapippuria,
1 tl Currya,
1 tl Savustettua paprikajauhetta,
1 tl Oreganoa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli