Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broilerilasagne

timer-iconNoin 2 tuntia
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Lasagnessa voi olla myös broilerinsuikaleita ja mozzarellaa. Tarjoa kanalasagne raikkaan salaatin kanssa.

Ainekset

Broilerikastike

400 g
Broilerinsuikaleita
1 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Oreganoa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
2 rkl
Tomaattisosetta
1 kpl
(300/240 g) artisokansydämiä suolaliemessä

Valkokastike

50 g
Voita tai margariinia
4 rkl
Vehnäjauhoja
7 dl
Maitoa
Suolaa
Rouhittua valkopippuria

Lisäksi

9 kpl
Lasagnelevyä
2 kpl
(à 125 g) mozzarellajuustopalloja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paista broilerinsuikaleet öljyssä kypsiksi. Mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Nosta syrjään. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää joukkoon tomaattimurska ja -sose. Anna kastikkeen kiehua 5 minuuttia. Anna jäähtyä. Paloittele artisokat. Sekoita broilerit ja artisokat tomaattikastikkeeseen.

400 g
Broilerinsuikaleita
1 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Oreganoa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
2 rkl
Tomaattisosetta
1 kpl
(300/240 g) artisokansydämiä suolaliemessä
2

Valmista valkokastike. Sulata rasva teflonkattilassa. Lisää jauhot ja sekoita hetki. Lisää maito kahdessa erässä ja sekoita koko ajan voimakkaasti. Mausta suolalla ja rouhitulla valkopippurilla. Anna kiehua muutama minuutti.

50 g
Voita tai margariinia
4 rkl
Vehnäjauhoja
7 dl
Maitoa
Suolaa
Rouhittua valkopippuria
3

Valuta mozzarellat ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Voitele lasagnevuoka. Levitä pohjalle broileri-tomaattikastiketta, nosta päälle valkokastiketta ja nosta pinnalle muutama mozzarellaviipale sekä kolme lasagnelevyä. Toista tämä pari kertaa.Levitä lopuksi pinnalle loput mozzarellaviipaleet ja valkokastike. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 30–40 minuuttia. Nosta uunista ja peitä hetkeksi foliolla.

2 kpl
(à 125 g) mozzarellajuustopalloja
9 kpl
Lasagnelevyä
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.