Paista broilerinsuikaleet öljyssä kypsiksi. Mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Nosta syrjään. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää joukkoon tomaattimurska ja -sose. Anna kastikkeen kiehua 5 minuuttia. Anna jäähtyä. Paloittele artisokat. Sekoita broilerit ja artisokat tomaattikastikkeeseen.
Valmista valkokastike. Sulata rasva teflonkattilassa. Lisää jauhot ja sekoita hetki. Lisää maito kahdessa erässä ja sekoita koko ajan voimakkaasti. Mausta suolalla ja rouhitulla valkopippurilla. Anna kiehua muutama minuutti.
Valuta mozzarellat ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Voitele lasagnevuoka. Levitä pohjalle broileri-tomaattikastiketta, nosta päälle valkokastiketta ja nosta pinnalle muutama mozzarellaviipale sekä kolme lasagnelevyä. Toista tämä pari kertaa.Levitä lopuksi pinnalle loput mozzarellaviipaleet ja valkokastike. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 30–40 minuuttia. Nosta uunista ja peitä hetkeksi foliolla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.