Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broilerisalaatti ja curryaioli

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 kpl
Broilerin leikettä
1 rkl
Öljyä
Suolaa ja välimeren yrttiseosta
1/2 kpl
Kurkkua
2 kpl
Omenaa, nektariinia tai luumua
1 kpl
Ruukku jääsalaattia

Curryaioli

3/4 dl
Majoneesia
3/4 dl
Ranskankermaa
1 tl
Currya
1 tl
Sambal oelek -chilitahnaa
1 rkl
Öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa broilerileikkeet reiluiksi suikaleiksi. Paista öljyssä kypsiksi. Mausta suolalla ja yrttiseoksella. Paloittele huuhdeltu kurkku ja hedelmät. Revi tarjoiluvadille salaatinlehdet. Sekoita curryaiolin ainekset. Nostele salaatin päälle broilerit, kurkku- ja hedelmäpalat. Valuta kastiketta salaatin päälle tai tarjoile erikseen.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 12.11.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

321

1346

19,5 g

5,5 g

7,5 g

7,5 g

1,5 g

27,0 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa ja välimeren yrttiseosta,

1 tl Currya.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli