Broileritaskut punaisessa kastikkeessa

Nappaa talteen!
| 4 kpl | broilerin rintafileetä |
| suolaa | |
| Täyte: | |
|---|---|
| 1 dl | vihreitä kivettömiä oliiveja |
| 2 rkl | valmista punaista pestokastiketta |
| Kastike: | |
| 2 dl | kuohukermaa |
| 1 dl | valmista punaista pestokastiketta |
| 1 tl | punaviinietikkaa |
| rouhittua mustapippuria | |
- 1.
Tee fileisiin syvä viilto niin, että niihin muodostuu tasku. Nuiji fileet ohuiksi ja ripottele niiden päälle suolaa. Pilko oliivit pieniksi ja yhdistä oliivisilppuun valmis pestokastike. Täytä fileet seoksella ja nosta uunivuokaan. Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ja kaadan se vuokaan fileiden päälle. Paista 225 asteessa noin ½ tunnin ajan, kunnes liha on täysin kypsää.
Broileritaskut punaisessa kastikkeessa
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | broilerin rintafileetä |
| suolaa | |
Täyte: | |
| 1 dl | vihreitä kivettömiä oliiveja |
| 2 rkl | valmista punaista pestokastiketta |
Kastike: | |
| 2 dl | kuohukermaa |
| 1 dl | valmista punaista pestokastiketta |
| 1 tl | punaviinietikkaa |
| rouhittua mustapippuria | |
Valmistus
- 1
Tee fileisiin syvä viilto niin, että niihin muodostuu tasku. Nuiji fileet ohuiksi ja ripottele niiden päälle suolaa. Pilko oliivit pieniksi ja yhdistä oliivisilppuun valmis pestokastike. Täytä fileet seoksella ja nosta uunivuokaan. Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ja kaadan se vuokaan fileiden päälle. Paista 225 asteessa noin ½ tunnin ajan, kunnes liha on täysin kypsää.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












