Broileritaskut punaisessa kastikkeessa | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Broileritaskut punaisessa kastikkeessa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Broilerin rintafileetä
Suolaa

täyte:

1 dl
Vihreitä kivettömiä oliiveja
2 rkl
Valmista punaista pestokastiketta

kastike:

2 dl
Kuohukermaa
1 dl
Valmista punaista pestokastiketta
1 tl
Punaviinietikkaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Tee fileisiin syvä viilto niin, että niihin muodostuu tasku. Nuiji fileet ohuiksi ja ripottele niiden päälle suolaa. Pilko oliivit pieniksi ja yhdistä oliivisilppuun valmis pestokastike. Täytä fileet seoksella ja nosta uunivuokaan. Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ja kaadan se vuokaan fileiden päälle. Paista 225 asteessa noin ½ tunnin ajan, kunnes liha on täysin kypsää.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 15.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.