Broilerivuoka kypsästä broilerista | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Broilerivuoka kypsästä broilerista

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Kypsiä broilerin sisäfileitä
6 kpl
Pekonia
1 kpl
Herkkusieniä
1 rkl
Öljyä
2 dl
Ruokakermaa
2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Paloittele broileripaloja tarvittaessa ja levitä ne uunivuokaan. Suikaloi pekoni ja ruskista palat pannussa. Levitä pekonit broilerinpaloille. Huuhdo sienet nopeasti ja kuivaa ne talouspaperilla. Viipaloi sienet ja paista nopeasti öljyssä. Levitä sienet vuokaan.Kaada kerma vuokaan ja sirottele pinnalle juustoraaste. Kuumenna 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. (Tarjoa lisänä riisiä ja salaattia.)

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 27.8.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.