Broilerivuoka kypsästä broilerista
15 min

Nappaa talteen!
| 500 g | (2 pkt, á 250 g) kypsiä broilerin sisäfileitä |
| 140 g | pekonia |
| 200 g | herkkusieniä |
| 1 rkl | öljyä |
| 2 dl | ruokakermaa |
| 2 dl | juustoraastetta |
- 1.
Paloittele broileripaloja tarvittaessa ja levitä ne uunivuokaan. Suikaloi pekoni ja ruskista palat pannussa. Levitä pekonit broilerinpaloille. Huuhdo sienet nopeasti ja kuivaa ne talouspaperilla. Viipaloi sienet ja paista nopeasti öljyssä. Levitä sienet vuokaan.Kaada kerma vuokaan ja sirottele pinnalle juustoraaste. Kuumenna 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. (Tarjoa lisänä riisiä ja salaattia.)
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | (2 pkt, á 250 g) kypsiä broilerin sisäfileitä |
| 140 g | pekonia |
| 200 g | herkkusieniä |
| 1 rkl | öljyä |
| 2 dl | ruokakermaa |
| 2 dl | juustoraastetta |
Valmistus
- 1
Paloittele broileripaloja tarvittaessa ja levitä ne uunivuokaan. Suikaloi pekoni ja ruskista palat pannussa. Levitä pekonit broilerinpaloille. Huuhdo sienet nopeasti ja kuivaa ne talouspaperilla. Viipaloi sienet ja paista nopeasti öljyssä. Levitä sienet vuokaan.Kaada kerma vuokaan ja sirottele pinnalle juustoraaste. Kuumenna 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. (Tarjoa lisänä riisiä ja salaattia.)
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












