Broilerivuoka kypsästä broilerista

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 g(2 pkt, á 250 g) kypsiä broilerin sisäfileitä
140 gpekonia
200 gherkkusieniä
1 rklöljyä
2 dlruokakermaa
2 dljuustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Paloittele broileripaloja tarvittaessa ja levitä ne uunivuokaan. Suikaloi pekoni ja ruskista palat pannussa. Levitä pekonit broilerinpaloille. Huuhdo sienet nopeasti ja kuivaa ne talouspaperilla. Viipaloi sienet ja paista nopeasti öljyssä. Levitä sienet vuokaan.Kaada kerma vuokaan ja sirottele pinnalle juustoraaste. Kuumenna 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. (Tarjoa lisänä riisiä ja salaattia.)

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025