Broilerivuoka kypsästä broilerista - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broilerivuoka kypsästä broilerista

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Kypsiä broilerin sisäfileitä
6 kpl
Pekonia
1 kpl
Herkkusieniä
1 rkl
Öljyä
2 dl
Ruokakermaa
2 dl
Juustoraastetta

Näin teet

1

Paloittele broileripaloja tarvittaessa ja levitä ne uunivuokaan. Suikaloi pekoni ja ruskista palat pannussa. Levitä pekonit broilerinpaloille. Huuhdo sienet nopeasti ja kuivaa ne talouspaperilla. Viipaloi sienet ja paista nopeasti öljyssä. Levitä sienet vuokaan.Kaada kerma vuokaan ja sirottele pinnalle juustoraaste. Kuumenna 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. (Tarjoa lisänä riisiä ja salaattia.)

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 27.8.2010
Muokattu: 15.5.2019