Broilerivuoka

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (750 g) pakastevalkosipuliperunoita |
| 1 kpl | (420 g) juusto-pastakastiketta |
| 2 dl | ruokakermaa tai kanalientä |
| 4 - 6 kpl | broilerin koipireisiä |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippuria |
| 1 rkl | paprikajauhetta |
| 1 tl | timjamia |
- 1.
Levitä jäiset perunaviipaleet isoon uunivuokaan muutaman sentin paksuiseksi kerrokseksi. Sekoita pastakastike ja kerma tai mieto kanaliemi ja valuta perunoille. Huuhdo koivet ja leikkaa tarvittaessa pois rasvaiset nahan reunat. Kuivaa broilerit ja sirottele niiden kummallekin puolelle mausteita. Aseta maustetut koivet perunapedille. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti.
Broilerivuoka
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (750 g) pakastevalkosipuliperunoita |
| 1 kpl | (420 g) juusto-pastakastiketta |
| 2 dl | ruokakermaa tai kanalientä |
| 4 - 6 kpl | broilerin koipireisiä |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippuria |
| 1 rkl | paprikajauhetta |
| 1 tl | timjamia |
Valmistus
- 1
Levitä jäiset perunaviipaleet isoon uunivuokaan muutaman sentin paksuiseksi kerrokseksi. Sekoita pastakastike ja kerma tai mieto kanaliemi ja valuta perunoille. Huuhdo koivet ja leikkaa tarvittaessa pois rasvaiset nahan reunat. Kuivaa broilerit ja sirottele niiden kummallekin puolelle mausteita. Aseta maustetut koivet perunapedille. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












