Broilerivuoka | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Broilerivuoka

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(750 g) pakastevalkosipuliperunoita
1 kpl
(420 g) juusto-pastakastiketta
2 dl
Ruokakermaa tai kanalientä
4 - 6 kpl
Broilerin koipireisiä
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 rkl
Paprikajauhetta
1 tl
Timjamia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Levitä jäiset perunaviipaleet isoon uunivuokaan muutaman sentin paksuiseksi kerrokseksi. Sekoita pastakastike ja kerma tai mieto kanaliemi ja valuta perunoille. Huuhdo koivet ja leikkaa tarvittaessa pois rasvaiset nahan reunat. Kuivaa broilerit ja sirottele niiden kummallekin puolelle mausteita. Aseta maustetut koivet perunapedille. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.5.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.