Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Bun Cha (possupullat)

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 rkl
sokeria
5 rkl
vettä
500 g
possun jauhelihaa
1 kpl
hienonnettu salottisipuli
3 rkl
kalakastiketta
1/2 tl
mustapippuria

Kastike

2 rkl
kalakastiketta
2 rkl
riisiviinietikkaa
1 tl
fariinisokeria
2 dl
vettä
2 tl
hienonnettua valkosipulia
1 kpl
hienonnettu punainen chili
suolaa

Tarjoiluun

500 g
riisinuudeleita
4 dl
yrttejä (minttu,basilika, korianteri)
puolikas jäävuorisalaatti
pavunversoja
gochujang-chilitahnaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Keitä 2 rkl sokeria ja 3 rkl vettä ruskeaksi karamelliksi kattilassa. Nosta liedeltä ja lisää 2 rkl kylmää vettä, sekoita kunnolla.

2

Sekoita jauheliha, karamellisiirappi, kalakastike, salottisipuli ja mustapippuri hyvin ja anna levätä jääkaapissa n. 1½ tuntia.

3

Valmista kastike ja anna maustua jääkaapissa. Poista chilistä siemenet ja siemenkiinnikkeet, jotta kastike ei ole liian tulinen.

4

Muotoile lihapullat ja paista kuumalla pannulla.

5

Valmista riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaisesti.

6

Tarjoile annos syvästä kulhosta, jotta riisinuudelit maustuvat kastikkeessa.

7

Suikaloi jäävuorisalaatti ja yrtit. Tarjoile annoksen kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.