Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| 2 rkl | sokeria |
| 5 rkl | vettä |
| 500 g | possun jauhelihaa |
| 1 kpl | hienonnettu salottisipuli |
| 3 rkl | kalakastiketta |
| 1/2 tl | mustapippuria |
| Kastike | |
|---|---|
| 2 rkl | kalakastiketta |
| 2 rkl | riisiviinietikkaa |
| 1 tl | fariinisokeria |
| 2 dl | vettä |
| 2 tl | hienonnettua valkosipulia |
| 1 kpl | hienonnettu punainen chili |
| suolaa | |
| Tarjoiluun | |
| 500 g | riisinuudeleita |
| 4 dl | yrttejä (minttu,basilika, korianteri) |
| puolikas jäävuorisalaatti | |
| pavunversoja | |
| gochujang-chilitahnaa | |
Keitä 2 rkl sokeria ja 3 rkl vettä ruskeaksi karamelliksi kattilassa. Nosta liedeltä ja lisää 2 rkl kylmää vettä, sekoita kunnolla.
Sekoita jauheliha, karamellisiirappi, kalakastike, salottisipuli ja mustapippuri hyvin ja anna levätä jääkaapissa n. 1½ tuntia.
Valmista kastike ja anna maustua jääkaapissa. Poista chilistä siemenet ja siemenkiinnikkeet, jotta kastike ei ole liian tulinen.
Muotoile lihapullat ja paista kuumalla pannulla.
Valmista riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Tarjoile annos syvästä kulhosta, jotta riisinuudelit maustuvat kastikkeessa.
Suikaloi jäävuorisalaatti ja yrtit. Tarjoile annoksen kanssa.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 rkl | sokeria |
| 5 rkl | vettä |
| 500 g | possun jauhelihaa |
| 1 kpl | hienonnettu salottisipuli |
| 3 rkl | kalakastiketta |
| 1/2 tl | mustapippuria |
Kastike | |
| 2 rkl | kalakastiketta |
| 2 rkl | riisiviinietikkaa |
| 1 tl | fariinisokeria |
| 2 dl | vettä |
| 2 tl | hienonnettua valkosipulia |
| 1 kpl | hienonnettu punainen chili |
| suolaa | |
Tarjoiluun | |
| 500 g | riisinuudeleita |
| 4 dl | yrttejä (minttu,basilika, korianteri) |
| puolikas jäävuorisalaatti | |
| pavunversoja | |
| gochujang-chilitahnaa | |
Keitä 2 rkl sokeria ja 3 rkl vettä ruskeaksi karamelliksi kattilassa. Nosta liedeltä ja lisää 2 rkl kylmää vettä, sekoita kunnolla.
Sekoita jauheliha, karamellisiirappi, kalakastike, salottisipuli ja mustapippuri hyvin ja anna levätä jääkaapissa n. 1½ tuntia.
Valmista kastike ja anna maustua jääkaapissa. Poista chilistä siemenet ja siemenkiinnikkeet, jotta kastike ei ole liian tulinen.
Muotoile lihapullat ja paista kuumalla pannulla.
Valmista riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Tarjoile annos syvästä kulhosta, jotta riisinuudelit maustuvat kastikkeessa.
Suikaloi jäävuorisalaatti ja yrtit. Tarjoile annoksen kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.