Ei kuvaa
Ei kuvaa
Yhteistyössä

Bun Cha (possupullat)

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 rklsokeria
5 rklvettä
500 gpossun jauhelihaa
1 kplhienonnettu salottisipuli
3 rklkalakastiketta
1/2 tlmustapippuria

Kastike

2 rklkalakastiketta
2 rklriisiviinietikkaa
1 tlfariinisokeria
2 dlvettä
2 tlhienonnettua valkosipulia
1 kplhienonnettu punainen chili
suolaa

Tarjoiluun

500 griisinuudeleita
4 dlyrttejä (minttu,basilika, korianteri)
puolikas jäävuorisalaatti
pavunversoja
gochujang-chilitahnaa

Valmistus

  1. 1

    Keitä 2 rkl sokeria ja 3 rkl vettä ruskeaksi karamelliksi kattilassa. Nosta liedeltä ja lisää 2 rkl kylmää vettä, sekoita kunnolla.

  2. 2

    Sekoita jauheliha, karamellisiirappi, kalakastike, salottisipuli ja mustapippuri hyvin ja anna levätä jääkaapissa n. 1½ tuntia.

  3. 3

    Valmista kastike ja anna maustua jääkaapissa. Poista chilistä siemenet ja siemenkiinnikkeet, jotta kastike ei ole liian tulinen.

  4. 4

    Muotoile lihapullat ja paista kuumalla pannulla.

  5. 5

    Valmista riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaisesti.

  6. 6

    Tarjoile annos syvästä kulhosta, jotta riisinuudelit maustuvat kastikkeessa.

  7. 7

    Suikaloi jäävuorisalaatti ja yrtit. Tarjoile annoksen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Yhteishyvä
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025