Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Burgeripasta

timer-icon30 min  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Koko perheelle maistuvassa ruokaisassa pastassa yhdistyvät burgerista tutut maut.

Ainekset

300 g
pastaa (esim. fusilli)
1 kpl
sipuli
400 g
(1 pkt) jauhelihaa 10 %
3/4 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
70 g
(1 tlk) tomaattipyreetä
2 kpl
tomaattia
200 g
jäävuorisalaattia
2 kpl
maustekurkkua

Lisäksi

ketsuppia
paprikamajoneesia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä pasta miedosti suolatussa vedessä (½ tl suolaa, 2 l vettä). Valuta pasta.

300 g
pastaa (esim. fusilli)
2

Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista jauheliha ja sipuli pannulla. Mausta suolalla, pippurilla ja tomaattipyreellä.

1 kpl
sipuli
400 g
(1 pkt) jauhelihaa 10 %
3/4 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
70 g
(1 tlk) tomaattipyreetä
3

Huuhtele tomaatit ja salaatti. Kuutioi tomaatit ja leikkaa salaatti suupaloiksi. Kuutioi maustekurkut.

2 kpl
tomaattia
200 g
jäävuorisalaattia
2 kpl
maustekurkkua
4

Sekoita pasta, jauheliha, tomaatit, kurkut ja salaatti. Viimeistele pasta ketsuppi- ja majoneesiraidoilla.

ketsuppia
paprikamajoneesia

Vinkki: Saat vegaanisen pastan korvaamalla jauhelihan esimerkiksi soijarouheella ja käyttämällä vegaanista majoneesia.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 24.6.2024
|
Muokattu: 24.6.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

420

1757

11,5 g

3,8 g

41,5 g

5,0 g

9,3 g

31,8 g

2,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

ketsuppia ,

paprikamajoneesia .

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli