Valmista tsatsiki. Raasta omena ja maustekurkut karkeaksi raasteeksi kulhoon. Sekoita joukkoon jogurtti, raastettu valkosipulinkynsi ja mausteet. Anna maustua viileässä.
Harjaa perunat puhtaiksi. Halkaise perunat pituussuunnassa ja lohko puolikkaat noin neljään osaan. Sekoita perunalohkot kulhossa oliiviöljyn ja mausteiden kanssa.
Levitä perunat leivinpaperoidulle uunipellille ja paahda 225-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia. Tarjoile omenatsatsikin kera.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
219
916
11,0 g
3,8 g
24,0 g
6,3 g
2,3 g
4,0 g
2,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl Cajun-mausteseosta,
Valkosipulinkynsi.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli