Cappuccino-suklaakakku

arvosana5/5

(1)arvio
14 Annosta

Ainekset (14 annosta)

MääräAinesosa
200 gmargariinia
2 dlsokeria
3 kplkananmunaa
3 dlvehnäjauhoja
3 rklkaakaojauhetta
1 tlleivinjauhetta
2 tlvaniljasokeria
3 rklmaitoa
2 kpl(à 12 g) capuccino-pikakahvijauhetta
100 gtummaa suklaata rouhittuna

Kuorrutus:

1 kpl(12 g) capuccino pikakahvijauhetta
3 dltomusokeria
2 rklappelsiinimehua tai vettä

Valmistus

  1. 1

    Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Vatkaa munat yksitellen joukkoon. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lämmitä maitoa hieman esim. mikrossa ja sekoita joukkoon kaksi pussia cappuccinojauhetta. Sekoita taikinaan vuorotellen kuivia aineita ja cappuccinoseosta. Sekoita joukkoon suklaa. Sekoita tasaiseksi. Voitele ja korppujauhota noin 2 l:n kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa, alatasolla noin 50 minuuttia. Kokeile kakun kypsyyttä tikulla. Anna kakun jäähtyä ritilällä ennen kumoamista. Sekoita kulhossa cappuccinojauhe ja tomusokeri ja lisää joukkoon hieman lämmitetty mehu tai vesi. Sekoita tasaiseksi. Valuta kuorrutus jäähtyneen kakun pinnalle.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä